dlaczego nie można wpisać innej OPP poza tymi które są na liście dołączonej do programu. Próbóję wprowadzić " Fundacja Nadzieja dla osób poszkodowanych w wypadkach drogowych krs-0000198280 i nazwa jest zamazana na deklaracji oraz nie czytana przy wysyłce elektonicznej do US- wyskakuje błąd i odmowa przyjęcia
marcin
OPP
Re: OPP
Gość napisał(a) :
> ok. w rubryce nazwa skopiowała się kilka razy (nie wiem czemu- widocznie
> popełniłem jakiś błąd), wyczyściłem pole i wpisałem jeszcze raz . poszło-
> dziękuję
Jest coś takiego... Mi też się tak zdarzyło. Chyba jeśli ostatnim skopiowanym znakiem jest koniec wiersza, to w programie wkleja się tak, jakby pole było dwuwierszowe. Skutkiem tego jest widoczne puste pole, a tekst (nazwa OPP) jest ukryty powyżej wyświetlanego pola.
Widoczne to jest dopiero po rozpoczęciu ręcznego wpisywania, gdy rozwinie się pole autouzupełnienia wprowadzanego tekstu, albo po naciśnięciu [backspace].
Na załączonym obrazku dwie ostatnie linie są tak właśnie wklejane.
> ok. w rubryce nazwa skopiowała się kilka razy (nie wiem czemu- widocznie
> popełniłem jakiś błąd), wyczyściłem pole i wpisałem jeszcze raz . poszło-
> dziękuję
Jest coś takiego... Mi też się tak zdarzyło. Chyba jeśli ostatnim skopiowanym znakiem jest koniec wiersza, to w programie wkleja się tak, jakby pole było dwuwierszowe. Skutkiem tego jest widoczne puste pole, a tekst (nazwa OPP) jest ukryty powyżej wyświetlanego pola.
Widoczne to jest dopiero po rozpoczęciu ręcznego wpisywania, gdy rozwinie się pole autouzupełnienia wprowadzanego tekstu, albo po naciśnięciu [backspace].
Na załączonym obrazku dwie ostatnie linie są tak właśnie wklejane.