Licencja

Zgłoś problem, zaproponuj rozwiązanie, zapytaj.
krzysztof_220347

Licencja

Post autor: krzysztof_220347 »

Witam Państwa!

W jednym z postów wyczytałem, że aby można było rozliczać sąsiadom i znajomym podatki (większa ilość PIT-ów) należy posiadać (otrzymać) licencję, o którą trzeba zwrócić się e-mailem.
Uczyniłem to wysyłając e-mail na obydwa podane adresy (biuro w Siedlcach oraz Pomoc Techniczna).
I co? i nic. Brak odpowiedzi.
Przy kolejnej próbie - program KRZYCZY: "BRAK LICENCJI".
A chcę być legalistą, otrzymać licencję, zapłacić za nią a wszystkim sąsiadom i znajomym pomóc w rozliczeniach (większość z nich to starsi i schorowani ludzie - inwalidzi).

Proszę o pomoc i interwencję.

Pozdrawiam
Krzysztof.

Fiolka

Re: Licencja

Post autor: Fiolka »

W dniu 26 lutego o godzinie 11:00 była wysłana na Pana adres e-mail prośba o podanie danych do wystawienia faktury.

Biuro IPS
e-mail: druki@ips-infor.com.pl

krzysztof_220347

Post autor: krzysztof_220347 »

Z przykrością stwierdzam, że nie otrzymałem tego e-maila, wobec tego proszę o podanie jakie dane są niezbędne do tej faktury.
Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam Krzysztof S.

P.S.: Mój adres: krzysztof_s22@wp.pl

Fiolka

Post autor: Fiolka »

Gdyby e-mail ponownie nie dotarł, to proszę o kontakt telefoniczny 25 633 12 85 wew. 2
Mamy zgłoszenia od klientów, że niektóre e-maile na domenie wp.pl nie docierają.

krzysiek.k120

Post autor: krzysiek.k120 »

Jak wykupić licencję na program, rozliczam pity znajomym i rodzinie i boję się,że przekrocze limit ( z chęcią zapłacę komuś za jego trud, bo program jest bardzo dobry i korzystam z niego chyba od początku istnienia )
Pozdrawiam

Zablokowany