KOD 302
Re: KOD 302
Na stronie MF piszą w dniu 23-01-2018 r coś o nowej wtyczce - może to jest problem...lub chwilowe przepełnienie bufora....
Komunikat 302 - wstępnie przetworzone i trzeba poczekać ..... jednak nie powinno się tak długo przetwarzać :(
Komunikat 302 - wstępnie przetworzone i trzeba poczekać ..... jednak nie powinno się tak długo przetwarzać :(
Coś chyba jest na rzeczy, bo mi dziś w ogóle nie chce odebrać danych ze eDeklaracje. Program przy wysyłce się jakby zawiesza i tak tkwi jakiś czas. Po czym otrzymałem komunikat, że dokument został odrzucony bo zawierał błędy, ale numer nadania otrzymał. A ponowne sprawdzenie UPO dało komunikat 200 - czyli przetworzono poprawnie.
Dzisiaj nie mogłam wysłać PIT 37. Cały czas był błąd 414. Na bramkę testową miał status 200. Wszystkie dane się zgadzały. W końcu po kilku godzinach spróbowałam wpisać zero i o dziwo przeszło i jest status 200. W 2016 roku był przychód na 100%. Takie dziwy.
Komunikat na MF z dnia 26-01-2018r.
Nowa wersja wtyczki (plugin) na rok 2018 dla interaktywnych formularzy PDF z kryptografią SHA2
– informacja o wymaganych bibliotekach i aktualizacji oprogramowania
Cały czas jakieś aktualizacje - trzeba próbować do skutku..
Nowa wersja wtyczki (plugin) na rok 2018 dla interaktywnych formularzy PDF z kryptografią SHA2
– informacja o wymaganych bibliotekach i aktualizacji oprogramowania
Cały czas jakieś aktualizacje - trzeba próbować do skutku..