Witam serdecznie
Muszę zrobić korektę czy muszę tworzyć nowy dokument czy mogę nadpisać na tym samym zrobionym już wcześniej wysłanym pit-em
w prawym górnym rogu jest nadany nr wysłania elektronicznego czy on się zmieni gdy go ponownie wyślę
pozdrawiam
Ivon
korekta
Re: korekta
Opcje:
bez otwierania zeznania - kopiuj-->wklej, będziesz mieć kopię zeznania - zmień nazwę
otwórz i w menu Plik--> zapisz jako-->podaj nazwę np. kowalski jan korekta-->zaznacz "jako nowy plik"
po otwarciu zeznania/korekty -już w obu przypadkach-kliknij znak na górnej belce "+" i zatwierdź rodzaj zeznania,
wymaż nr dokumentu w polu nr 3, zaznacz kwadrat 'korekta", nanieś poprawki.
Przy wysyłaniu korekty zeznania pokaże Ci się już status 200 pierwotnego zeznania - zaznacz go lub jeśli podświetlony już na niebiesko - kliknij "usuń".
Możesz kontynuować dalszą procedurę wysyłania jak przy każdym zeznaniu ........
bez otwierania zeznania - kopiuj-->wklej, będziesz mieć kopię zeznania - zmień nazwę
otwórz i w menu Plik--> zapisz jako-->podaj nazwę np. kowalski jan korekta-->zaznacz "jako nowy plik"
po otwarciu zeznania/korekty -już w obu przypadkach-kliknij znak na górnej belce "+" i zatwierdź rodzaj zeznania,
wymaż nr dokumentu w polu nr 3, zaznacz kwadrat 'korekta", nanieś poprawki.
Przy wysyłaniu korekty zeznania pokaże Ci się już status 200 pierwotnego zeznania - zaznacz go lub jeśli podświetlony już na niebiesko - kliknij "usuń".
Możesz kontynuować dalszą procedurę wysyłania jak przy każdym zeznaniu ........
dziękuję za szybką odpowiedź , właśnie tak zrobiłam!
pozdrawiam
Ivon
pozdrawiam
Ivon
Poszło bez problemu.....?
Tak już dla mojej wiedzy.......
Tak już dla mojej wiedzy.......