instalacja PITY2016 na Win2000
instalacja PITY2016 na Win2000
Czy mozna zainstalować PITY2016 na Win2000?
Przy próbie instalacji w systemie Win2000 pojawia się komunikat:
" Nie znaleziono punktu wejścia procedurySHOpenFolderAndSelectItems w bibliotece shell32.dll"
i program się nie instaluje.
Wszystkie poprzednie wersje się dobrze instalowały na Win2000.
Przy próbie instalacji w systemie Win2000 pojawia się komunikat:
" Nie znaleziono punktu wejścia procedurySHOpenFolderAndSelectItems w bibliotece shell32.dll"
i program się nie instaluje.
Wszystkie poprzednie wersje się dobrze instalowały na Win2000.
Re: instalacja PITY2016 na Win2000
Zastosowałem trochę nowszy program instalacyjny nie wiedząc właściwie o tym jakie będą rezultaty.
Postaram się przywrócić starsza wersję ale nie wiem czy dzisiaj zdążę.
PS.
Windows 2000 to dobra wersja Windows
Postaram się przywrócić starsza wersję ale nie wiem czy dzisiaj zdążę.
PS.
Windows 2000 to dobra wersja Windows
Witam,
Dziękuję za szybką odpowiedź. Pprzepraszam, ale ośmielę się prosić o informację, jak będzie gotowa wersja na Win2000.
Pozdr.
Dziękuję za szybką odpowiedź. Pprzepraszam, ale ośmielę się prosić o informację, jak będzie gotowa wersja na Win2000.
Pozdr.
Witam,
czy wersja dzisiejsza programu PITY 20016 tj. 1.8.3.12 da się juz zainstalować na Win 2000 ?
Pozdrawiam .
czy wersja dzisiejsza programu PITY 20016 tj. 1.8.3.12 da się juz zainstalować na Win 2000 ?
Pozdrawiam .
Przygotowałem wersję dla Pana bez instalatora. Plik pity2016ng.zip proszę rozpakować do dowolnego katalogu.
http://www.dobry.pl/pliki/pity2016ng.zip
http://www.dobry.pl/pliki/pity2016ng.zip
Bardzo dziękuję za wersję dla Win2000.
Dopiero dzisiaj odważyłem się z pomocą syna, który rozbiera te sprawy dość dobrze, zainstalować tę wersję - niestety komunikat systemu Win2000 jest taki sam, czyli:
"nie znaleziono punktu wejścia procedury SHOpenFolderAndSelectItenms w bibliotece shell32.dll"
Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam. Wynika z tego niestety, że nie mogę na razie mieć najlepszego programu do rozliczania PIT zainstalowanego na najlepszym systemie jaki znam czyli Win2000.
Dominik12
Dopiero dzisiaj odważyłem się z pomocą syna, który rozbiera te sprawy dość dobrze, zainstalować tę wersję - niestety komunikat systemu Win2000 jest taki sam, czyli:
"nie znaleziono punktu wejścia procedury SHOpenFolderAndSelectItenms w bibliotece shell32.dll"
Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam. Wynika z tego niestety, że nie mogę na razie mieć najlepszego programu do rozliczania PIT zainstalowanego na najlepszym systemie jaki znam czyli Win2000.
Dominik12
Przykro mi... Windowsy się zmieniają i narzędzia którymi piszę także. Nie ma możliwości cofnięcia.
Mogę jedynie zaproponować zmianę Windows :)))
Pracuję na Windows 7. Też jest dobry.
Mogę jedynie zaproponować zmianę Windows :)))
Pracuję na Windows 7. Też jest dobry.
Witam,
syn mówi mi to samo. W pracy uzywam też Win 7 i nie narzekam.
No cóż, trzeba będzie tak zrobić. Jeszcze raz pozdrawiam.
syn mówi mi to samo. W pracy uzywam też Win 7 i nie narzekam.
No cóż, trzeba będzie tak zrobić. Jeszcze raz pozdrawiam.