Bład przy wysyłece PIT28
Bład przy wysyłece PIT28
Niestety nie moge wysłac PIT28 do US. Pojawia się komunikat 414 weryfikacja negatywna. Sprawdziłem dane autoryzacyjne i sa w porządku. W czym tkwi bład? prosze o pomoc.
-
Pomoc Techniczna IPS
Re: Bład przy wysyłece PIT28
ja mam ten sam błąd przy wysyłce pit 28 pit 16a a nawet przy korekcie pitu 36 z 2015
Kilka dni temu wysłałam PIT-28 i wszystko było ok - jak zawsze.
Dziś próbuję wysłać drugi i po kliknięciu ostatniego etapu "wyślij" pojawia się taki komunikat:
"Nie można nawiązać połączenia z serwerem. Proszę usunąć blokadę.
Szczegóły błędu: Wystąpił problem z połączeniem."
Na stronę testową "wysłał" bez problemu.
Co się mogło wydarzyć? Jak to rozwiązać?
Dziś próbuję wysłać drugi i po kliknięciu ostatniego etapu "wyślij" pojawia się taki komunikat:
"Nie można nawiązać połączenia z serwerem. Proszę usunąć blokadę.
Szczegóły błędu: Wystąpił problem z połączeniem."
Na stronę testową "wysłał" bez problemu.
Co się mogło wydarzyć? Jak to rozwiązać?
Jeśli wysyłałaś dzisiaj.
Na stronie MF, wyjaśnienie/komunikat:
Ministerstwo Finansów uprzejmie informuje, że w dniu 29.01.2017 r., w godz. 9:00 – 12:00, w związku z prowadzonymi pracami serwisowymi, usługa systemu e-Deklaracje (bramka produkcyjna e-Deklaracje i bramka produkcyjna UBD) będzie niedostępna.
Spróbuj później- powodzenia....
Na stronie MF, wyjaśnienie/komunikat:
Ministerstwo Finansów uprzejmie informuje, że w dniu 29.01.2017 r., w godz. 9:00 – 12:00, w związku z prowadzonymi pracami serwisowymi, usługa systemu e-Deklaracje (bramka produkcyjna e-Deklaracje i bramka produkcyjna UBD) będzie niedostępna.
Spróbuj później- powodzenia....
Tak dzisiaj i właśnie w tych godzinach! W takim razie będę zaraz próbować. Dziękuję!