Witam,
właśnie wysłałam PIT, identyfikator został nadany, jest status 200. Niestety przy próbie wydruku UPO pojawia się komunikat Stack Overflow, a po rozwinięciu menu wydruku i kliknięciu na opcję "wydruk własny UPO" okno programu się zamyka. Próbowałam również wydrukować potwierdzenie przez stronę Ministerstwa Finansów, ale tu po wprowadzeniu identyfikatora i kliknięciu "sprawdź status dokumentu" pojawia się komunikat "Błąd próby odczytu pliku".
Dodam, że mam Windows XP i korzystam z wersji programu bez certyfikatu. Instalacja, wypełnianie i wysyłka poszły bez problemu.
Jak jeszcze mogę spróbować wydrukować UPO?
problem z wydrukiem UPO
Re: problem z wydrukiem UPO
Rozumiem, że to najnowsza wersja programu.
Proponuję dołączyć UPO do zestawu formularzy - dodawanie załączników, ostatni "panel" Zgłłoszenie ZAP3, ... UPO...
Proponuję dołączyć UPO do zestawu formularzy - dodawanie załączników, ostatni "panel" Zgłłoszenie ZAP3, ... UPO...
To raczej nie jest najnowsza wersja - 1.7.3.1 z 23.02.2016, ale tylko taką znalazłam, jako plik instalacyjny, który jest obsługiwany przez Windows XP i obawiałam się, że automatyczne aktualizacje mogą coś pozmieniać i w konsekwencji nie będę mogła skorzystać z programu.
Spróbowałam dołączyć UPO, ale niestety program się zamknął. Zastanawiam się, czy w ogóle został wysłany, ale skoro jest nadany identyfikator, to chyba tak.
Czy w związku z brakiem aktualizacji mogły zostać wysłane błędne dane? Dotyczy to formularza PIT-37 z jednym załącznikiem PIT/O.
Czy ma Pan jeszcze jakiś pomysł na wydruk UPO?
Spróbowałam dołączyć UPO, ale niestety program się zamknął. Zastanawiam się, czy w ogóle został wysłany, ale skoro jest nadany identyfikator, to chyba tak.
Czy w związku z brakiem aktualizacji mogły zostać wysłane błędne dane? Dotyczy to formularza PIT-37 z jednym załącznikiem PIT/O.
Czy ma Pan jeszcze jakiś pomysł na wydruk UPO?
Czy można ponownie tworzyć zeznanie i następnie otworzyć okno wysyłki?
Jeśli tak, to w nim można sprawdzić jakie dane zostały wysłane.
Można tez spróbować z tego okna wydrukować UPO.
Jeśli tak, to w nim można sprawdzić jakie dane zostały wysłane.
Można tez spróbować z tego okna wydrukować UPO.
Tak, można otworzyć okno wysyłki i w ten sposób próbowałam drukować, ale program się zamykał.
Zaktualizowałam program i to pomogło, udało mi się wydrukować UPO.
Dziękuję
Zaktualizowałam program i to pomogło, udało mi się wydrukować UPO.
Dziękuję