wysyłka
wysyłka
Przy wysyłce, jak klikam "szukaj kwoty weryfikacyjnej", to nie pokazuje mi tak jak poprzednio plików z poprzedniego roku, tylko zbiór moich dokumentów. Wiem, że mogę wpisać ręcznie, ale ciekawi mnie gdzie jest błąd, tym bardziej, że wczoraj wysyłałam normalnie, a po uaktualnieniu programu, nie wyszukuje mi kwot z poprzedniego pit za 2014.
Re: wysyłka
jeszcze jedno, przy otwarciu programu, na dolnym pasku pokazują się dwie ikonki programu (jedna na drugiej),jak jedną zamknę, to zamyka się cały program.
Potwierdzam są dwie ikony. To po ostatniej aktualizacji. Trochę to przeszkadza.
Ja też potwierdzam. Tylko, że u mnie te ikonki pojawiają się od początku, tj. od wersji 1.7.2.5 (system Win 7 Pro 32-bit). Z tym, że druga ikonka dotyczy u mnie otwartego w programie dokumentu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2016, o 17:16 przez Czarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam Win 8.1. i też ukazują się dwie. Od dawna.
a co z tym szukaniem kwoty weryfikacyjnej? Dlaczego mi nie wyszukuje przychodu za 2014?
Co do ikonek powinno być po staremu.
Co do szukania kwoty. Nie nie stwierdziłem. Nadal otwiera się okno z listą plików.
Wystarczy zmienić katalogi do tego, w którym znajdują się pliki *.PITy2015NG.
Czy jest inaczej? Czegoś nie rozumiem?
Co do szukania kwoty. Nie nie stwierdziłem. Nadal otwiera się okno z listą plików.
Wystarczy zmienić katalogi do tego, w którym znajdują się pliki *.PITy2015NG.
Czy jest inaczej? Czegoś nie rozumiem?
Wszystko jest ok! Jak człowiek przywykł do dobrego, to byle podwójne ikonki mu przeszkadzają. Rozpieszczacie nas. Dziękuję i pozdrawiam.
Odnośnie dwóch ikonek, to potestowałem na Windows 8.1 64-bit trzy wersje programu:
1.7.2.5 - występuje jedna ikonka,
1.7.2.9 - występują dwie ikonki,
1.7.3.0 - po staremu, czyli jedna.
A na Windows 7 32-bit sytuacja wygląda podobnie.
Pozdrawiam.
1.7.2.5 - występuje jedna ikonka,
1.7.2.9 - występują dwie ikonki,
1.7.3.0 - po staremu, czyli jedna.
A na Windows 7 32-bit sytuacja wygląda podobnie.
Pozdrawiam.