Błąd pobranych dananych
Błąd pobranych dananych
Witam
Podczas sprawdzania dostępności aktualizacji programu,oraz po jego aktualizacji pojawia się komunikat :
"Wystąpił błąd w pobranych danych o dostępności aktualizacji programu.
Program nie potrafi określić przyczyny błędu.Prosimy o zawiadomienie pomocy technicznej."
co niniejszym czynię, .Proszę o informację czy błąd leży po mojej stronie czy jest to wina programu. Dziękuję i pozdrawiam
Podczas sprawdzania dostępności aktualizacji programu,oraz po jego aktualizacji pojawia się komunikat :
"Wystąpił błąd w pobranych danych o dostępności aktualizacji programu.
Program nie potrafi określić przyczyny błędu.Prosimy o zawiadomienie pomocy technicznej."
co niniejszym czynię, .Proszę o informację czy błąd leży po mojej stronie czy jest to wina programu. Dziękuję i pozdrawiam
Re: Błąd pobranych dananych
To nie jest tylko u Ciebie. U mnie też jest a jeszcze dwa dni temu nie było.
Świeżo zainstalowałem najnowszą wersję - i nadal jest. Może po restarcie zniknie?
1-7-2-5
i tak samo...
i tak samo...
Niestety to samo, przed paroma dniami tego nie było. Aktualizowało się samo.
Witam.
U mnie na razie wszystko w porządku. Wersja 1.7.2.5. Win 8.1.
Wyłączyłem automatyczną aktualizację.
Po wybraniu 'Pomoc/Aktualizuj...' otwiera się strona www.
Ale... w IE11 po pobraniu instalki pokazuje się okienko z komunikatem, że podpis Pana Marcina jest nieważny lub uszkodzony.
Pozdrawiam.
U mnie na razie wszystko w porządku. Wersja 1.7.2.5. Win 8.1.
Wyłączyłem automatyczną aktualizację.
Po wybraniu 'Pomoc/Aktualizuj...' otwiera się strona www.
Ale... w IE11 po pobraniu instalki pokazuje się okienko z komunikatem, że podpis Pana Marcina jest nieważny lub uszkodzony.
Pozdrawiam.
Witam ponownie,
Komunikat o w/w błędzie pokazuje się nadal.
Pozdrawiam
Komunikat o w/w błędzie pokazuje się nadal.
Pozdrawiam
Teraz działa.
A co do "nieprawidłowego podpisu". Pliki są podpisywane narzędziem Microsoftu. Podpis Microsoft Code Signing jest ważny do 2018 roku. Można to zobaczyć po pobraniu pliku w jego właściwościach.
Dzwonimy gdzie się da aby wyjaśnić ten problem.
A co do "nieprawidłowego podpisu". Pliki są podpisywane narzędziem Microsoftu. Podpis Microsoft Code Signing jest ważny do 2018 roku. Można to zobaczyć po pobraniu pliku w jego właściwościach.
Dzwonimy gdzie się da aby wyjaśnić ten problem.
Faktycznie teraz działa prawidłowo.