wysyłka elektroniczna i dodanie nr do pit37
wysyłka elektroniczna i dodanie nr do pit37
po wysyłce elektronicznej w pit37 nie dodawany identyfikator dokumentu w polu 3 mw
Re: wysyłka elektroniczna i dodanie nr do pit37
Potwierdzam, że nadal w polu 3 nie wyświetla sie id. potwierdzenia wysyłki, można oczywiście ją skopiować po wysyłce i wkleić, no ale to dodatkowe niepotrzebne czynności. W inne zeznania tj PIT28,PIT36 numer automatycznie się przenosi.
Natomiast w PIT-36L numer sie przenosi, ale wyświetlana jest tylko połowa numeru (16 znaków zamiast 32) po otwarciu tego pola widać cały nr ale po zatwierdzeniu znów wyswietlana/drukowana jest połowa numeru
Natomiast w PIT-36L numer sie przenosi, ale wyświetlana jest tylko połowa numeru (16 znaków zamiast 32) po otwarciu tego pola widać cały nr ale po zatwierdzeniu znów wyswietlana/drukowana jest połowa numeru
poprawione.
Wgrałem wersję 1.59 ale dalej to samo PIT-36L wyświetla połowe nr-u a w PIT-37 nie ma nru nawet po wciśnięciu ponownie sprawdź status :(
Poprawka:
W PIT-36L po usunięciu nr ref. i ponownym odczycie statusu widać już cały nr, natomiast PIT-37 dalej nic
Poprawka:
W PIT-36L po usunięciu nr ref. i ponownym odczycie statusu widać już cały nr, natomiast PIT-37 dalej nic
Dopiero nowe wysyłki będą widoczne w nowych PIT-37.
W starych nie ma tego numeru, trzeba ręcznie wpisać :(
W starych nie ma tego numeru, trzeba ręcznie wpisać :(
Wysłałem nowe zeznanie PIT-37 wersją 1,59 i nadal nie wstawia numeru referencyjnego w poz. 3 :(
No to tak..., ale teraz już będzie działało. Sprawdziłem.