Problem z wysyłką
-
Problem z wysyłką
Po wgraniu najnowszej wersji nie mogę wysyłać deklaracji do US. Konkretnie PIT36. Zawsze kończy się na etapie raportu modułu do wysyłania i nic dalej się nie dzieje. I w końcu przestaje działać.
Mam windows 10. Czy ktoś też ma podobny problem? Próbowałem na 3 innych komputerach ale wszędzie jest tak samo (też win10). Przy starszej wersji programu PIT wysłało ten sam formularz i nie było kłopotu.
Mam windows 10. Czy ktoś też ma podobny problem? Próbowałem na 3 innych komputerach ale wszędzie jest tak samo (też win10). Przy starszej wersji programu PIT wysłało ten sam formularz i nie było kłopotu.
-
Re: Problem z wysyłką
Oczywicie ten post powinien być w problemach technicznych
Proszę o kopię danych powodujących problemy w trakcie wysyłki (po usunięciu danych identyfikacyjnych).
Pliczek proszę przesłać na konto pomocy technicznej.
Pliczek proszę przesłać na konto pomocy technicznej.
Potwierdzam. Sprawdziłem na kilku Windows 10.
Przy próbie wysyłki program zawiesza się.
Przy próbie wysyłki program zawiesza się.
Proszę odinstalować e-Pocztę Podatkową lub zakupić do niej licencję.
Nie wiem dlaczego na Windows 10 nie pokazuje się komunikat generowany przez e-Pocztę że przekroczono ilość bezpłatnych wysyłek.
Nie wiem dlaczego na Windows 10 nie pokazuje się komunikat generowany przez e-Pocztę że przekroczono ilość bezpłatnych wysyłek.
-
Ale ja nie mam e-poczty. Przed chwilą wysłałem plik pitu. Ten sam problem spotkał mnie na WIN 8.
profesor13 napisał(a) :
> Przed chwilą wysłałem plik pitu.
Wysłałem czy próbowałem wysłać?
> Przed chwilą wysłałem plik pitu.
Wysłałem czy próbowałem wysłać?
Ja też nie mam zainstalowanej e-poczty.
-
pomoc@ips-infor.com.pl na ten mail wysłąłęm
OK, to dwie różne sprawy widocznie. Zawieszanie przy tworzeniu XML i po utworzeniu.