Numer wersji zainstalowanego programu PITy na głównym ekrani

muti

Numer wersji zainstalowanego programu PITy na głównym ekrani

Post autor: muti »

Może uda się w łatwy sposób wyświetlić wersję zainstalowanego programu na głównym oknie?

Teraz trzeba wchodzić w rubrykę pomoc -> o programie. Następnie żeby sprawdzić, czy ma się najnowszą wersję trzeba porównać z numerem wersji na stronie.

Czy opcja autoaktualizacji będzie kiedyś dostępna w PITY 2015? W poprzedniej wersji była taka opcja.

EDIT: Właśnie przejrzałem opcje i znalazłem autoaktualizację. Jeszcze jej nie przetestowałem ale pytanie wydaje się być nieaktualne :)

M.K.

Re: Numer wersji zainstalowanego programu PITy na głównym ekrani

Post autor: M.K. »

Jest aktualne gdyż "autoaktualizacja" prawdopodobnie nie działa. Zajmę się tym w stosownej chwili.

Numer wersji na ekranie głównym to dobre dla systemów operacyjnych ale nie dla programu księgowego.
Teoretycznie powinna wyjść jedna wersja i koniec! Mam nadzieję że tak będzie w przyszłym roku :)

muti

Re: Numer wersji zainstalowanego programu PITy na głównym ekrani

Post autor: muti »

Nie mogłem sprawdzić, czy ta autoaktualizacja działa, bo opcję znalazłem tuż po zainstalowaniu najnowszej wersji :)

W obecnym systemie podatkowym jedna wersja oprogramowania jest niemożliwa, skoro schematy deklaracji udostępniane przez Min. Finansów zmieniają się co kilka dni.

Tak a'propo, to dziękuję za to, że Pan się nie zniechęca i pracuje dalej nad tym świetnym programem :)

Pozdrawiam.

Zablokowany