podwójny PIT-28A
podwójny PIT-28A
Witam. Mam działalność i najem na ryczałcie, chciałam dodać do PIT-28 dwa załączniki PIT-28A, wybrać 2szt mogę, ale już przy wysyłce krzyczy błąd, że nie mogą być dwa załączniki. Serio nie mogą czy to raczej błąd w programie?
Re: podwójny PIT-28A
To nie jest błąd programu. Schemat xsd ogranicza ilość załączników PIT 28/A do [0..1], bramka MF nie przyjmie większej ilości. Ale nie widzę problemu, dane DG wpisujemy w wierszu nr 1, natomiast przychody z najmu w wierszu nr 2 tego załącznika.
-
Najlepiej to skontaktować z jakimś biurem rachunkowym oni ongarą co i jak lepiej się nie wtopić w jakieś bagno samemu i załatwić to z kimś
dokładnie nie ma co.....
Kolinek napisał(a) :
> dokładnie nie ma co.....
Zgadzam się.
> dokładnie nie ma co.....
Zgadzam się.
-
Tebelbeirs napisał(a) :
> Najlepiej to skontaktować z jakimś biurem rachunkowym oni ongarą co i jak
> lepiej się nie wtopić w jakieś bagno samemu i załatwić to z kimś
Dokładnie. Nie ma co samemu kombinować.
> Najlepiej to skontaktować z jakimś biurem rachunkowym oni ongarą co i jak
> lepiej się nie wtopić w jakieś bagno samemu i załatwić to z kimś
Dokładnie. Nie ma co samemu kombinować.
Dzien dobry! dokładnie wszystko jest tak jak napisał Marek, to nie jest błąd programu, pozdrawiam
Nawet mi nie przeszło przez myśl, że mógłby to być błąd programu...
witam
napisze tutaj ale myślę, że to problem dotyczący wysyłania wszystkich formularzy. program aktualizowałam z roku poprzedniego, w związku z tym posiadam zeszłoroczną bazę danych.w momencie kiedy chcę wysłać deklarację do e-deklaracji (czyli do urzędu) i powinnam podać kwotę z poprzedniego roku nie ma przycisku szukaj (w tamtym roku był), czyli pobranie odpowiedniej kwoty z bazy za poprzedni rok. Kwota wpisana ręcznie nie jest przyjmowana przez program
teraz widzę, że napisałam nie w tym temacie chciałam w technicznym :)
napisze tutaj ale myślę, że to problem dotyczący wysyłania wszystkich formularzy. program aktualizowałam z roku poprzedniego, w związku z tym posiadam zeszłoroczną bazę danych.w momencie kiedy chcę wysłać deklarację do e-deklaracji (czyli do urzędu) i powinnam podać kwotę z poprzedniego roku nie ma przycisku szukaj (w tamtym roku był), czyli pobranie odpowiedniej kwoty z bazy za poprzedni rok. Kwota wpisana ręcznie nie jest przyjmowana przez program
teraz widzę, że napisałam nie w tym temacie chciałam w technicznym :)
Przycisk szukaj - dodam w późniejszym terminie gdy program zostanie zakończony merytorycznie.