Mam problem z zapisaniem numeru bankowego w ZAP 3.
Po uzupełnieniu wszystkich danych i wpisaniu numeru rachunku bankowego, numer ten nie jest zapamiętany w systemie i pozostaje puste pole.
Proszę również o informację, czy w obecnym stanie prawnym istnieje możliwość wysłania ZAP 3 bez imiennego podpisu kwalifikowanego lub czy ZAP 3 może podpisać swoim podpisem biuro rachunkowe
ZAP 3 - Kolejny problem
Re: ZAP 3 - Kolejny problem
ZAP-3 wypełniany w programie PITy 2014 IPS?
Nie miałem jeszcze innego zgłoszenia że numer rachunku nie jest zapamiętywany. Wypełniłem ZAP-3 zapisałem, otworzyłem - numer jest. Proszę o przesłanie takiego pliku z ZAP-3 ze znikającym numerem na adres pomocy technicznej (oczywiście po zmianie danych osobowych).
Obecnie ZAP-3 można wysłać wyłącznie z podpisem kwalifikowanym.
Nie miałem jeszcze innego zgłoszenia że numer rachunku nie jest zapamiętywany. Wypełniłem ZAP-3 zapisałem, otworzyłem - numer jest. Proszę o przesłanie takiego pliku z ZAP-3 ze znikającym numerem na adres pomocy technicznej (oczywiście po zmianie danych osobowych).
Obecnie ZAP-3 można wysłać wyłącznie z podpisem kwalifikowanym.
-
Proszę o podpowiedź w jaki sposób mogę wysłać ten plik do pomocy technicznej, bo nie bardzo mogę sobie poradzić z tym.
-
Plik z błędem wysłałam do pomocy technicznej
dziękuję.
M.K.
M.K.
W przesłanym pliku w ZAP-3 w poz.35 wprowadziłem fikcyjny oraz rzeczywisty numer rachunku. W każdym przypadku został zapamiętany.
Prawdopodobnie przyczyna leży w kopiowaniu numeru ze schowka. Widocznie numer skopiowany do schowka ma jakieś niewidoczne znaki, które powodują takie zachowanie programu. Proszę klawiszem [Delete] długo kasować to pole a następnie wprowadzić numer ręcznie. Powinno pomóc.
Prawdopodobnie przyczyna leży w kopiowaniu numeru ze schowka. Widocznie numer skopiowany do schowka ma jakieś niewidoczne znaki, które powodują takie zachowanie programu. Proszę klawiszem [Delete] długo kasować to pole a następnie wprowadzić numer ręcznie. Powinno pomóc.