Koniec rozliczeń, podziękowania i propozycja spotkania.
Koniec rozliczeń, podziękowania i propozycja spotkania.
I tak mija znowu kolejny rok rozliczeń.
Pragnę podziękować wszystkim osobom zaangażowanym na forum. Dzięki Wam setki spraw zostało rozwiązanych i na pewno wielu podatników uniknęło błędów i późniejszych problemów.
Do "zobaczenia" w 2015 roku a może wcześniej?
Ponieważ w tym roku minie 20 lat od założenia IPS przyszło mi na myśl aby się spotkać.
Gdy pomyślę o tym kiedy i jak to ogarniają mnie wątpliwości czy to jest w ogólne możliwe.
Ale może razem coś wymyślimy? Czy jest ktoś chętny?
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Konopka
Pragnę podziękować wszystkim osobom zaangażowanym na forum. Dzięki Wam setki spraw zostało rozwiązanych i na pewno wielu podatników uniknęło błędów i późniejszych problemów.
Do "zobaczenia" w 2015 roku a może wcześniej?
Ponieważ w tym roku minie 20 lat od założenia IPS przyszło mi na myśl aby się spotkać.
Gdy pomyślę o tym kiedy i jak to ogarniają mnie wątpliwości czy to jest w ogólne możliwe.
Ale może razem coś wymyślimy? Czy jest ktoś chętny?
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Konopka
Re: Koniec rozliczeń, podziękowania i propozycja spotkania.
Pomysł bardzo fajny, dlaczego by nie, wspólnymi siłami forumowiczów i użytkowników można by coś zorganizować.
Kolejna przygoda z programem Pana Marcina zakończona, fajnie się pracowało jak co roku.
Pozdrawiam serdecznie
Andrzej
Kolejna przygoda z programem Pana Marcina zakończona, fajnie się pracowało jak co roku.
Pozdrawiam serdecznie
Andrzej
Koniec PITolenia. ;) Również dzięki wszystkim za towarzystwo i pomoc.
Życzę jeszcze udanego wypoczynku!
Dziękuję wszystkim, którzy pomagali innym a dzięki nim mam dużą większą wiedzę -mam tu na myśli wia,gle, koleżankę, Wirusa, Czarka,Czech-a, marbar i parę jeszcze osób (przepraszam jeśli kogoś szczególnego pominąłem) , których w tej chwili nie pamiętam. Szczególne podziękowania dla p. Marcina za program. Przyznam, że używam go już chyba od 2002 ( coś koło tego) roku jak tylko go "poznałem". I nigdy się nie zawiodłem. Pamiętam jak trzeba było rano stać przy kiosku aby kupić Gazetę Prawną aby "uzyskać" płytkę z programem. Wcześnie robiłem sobie w excelu prowizoryczne programiki do wyliczania. Panie Marcinie jest Pan człowiekiem o wielkim sercu, że stworzył pan program, którym się pan podzielił i umożliwił też pomoc innym. Żałuję tylko, że tak późno zauważyłem to forum. Wiele razy "wchodziłem" na stronę IPS w poszukiwaniu programu i nigdy nie zainteresowałem się zakładką "FORUM". Dopiero w tym roku -przez przypadek trafiłem na tą stronę (forum). Jest tu mnóstwo ludzi, którzy swoją wiedzą pomagają bezinteresownie innym. I to jest piękne. Szkoda tylko, że tak późno to odkryłem bo wtedy i moja wiedza byłaby dużo większa znacznie wcześniej.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
I ja się przyłączam do podziękowań za współpracę i miłe spotkania na tym forum.
Panu Marcinowi gratuluję jubileuszu i życzę dalszych sukcesów w rozwijaniu tak pożytecznej działalności.
A co do ewentualnej możliwości spotkania się sądzę, że mogłaby to być fajna sprawa.
Ale z doświadczenia wiem, że dość trudno coś takiego zorganizować, bo jesteśmy z różnych stron i różnie bywa z wolnym czasem.
W każdym bądź razie dziękuję za propozycję, choć nie mam pomysłu co do miejsca i czasu spotkania.
pozdrówka dla wszystkich :)
Panu Marcinowi gratuluję jubileuszu i życzę dalszych sukcesów w rozwijaniu tak pożytecznej działalności.
A co do ewentualnej możliwości spotkania się sądzę, że mogłaby to być fajna sprawa.
Ale z doświadczenia wiem, że dość trudno coś takiego zorganizować, bo jesteśmy z różnych stron i różnie bywa z wolnym czasem.
W każdym bądź razie dziękuję za propozycję, choć nie mam pomysłu co do miejsca i czasu spotkania.
pozdrówka dla wszystkich :)
Witam!
Dzięki Panie Marcinie za program. Rozliczam nim PITy od wielu lat najbliższej rodzinie i znajomej z grupą inwalidzką. Przy e-wysyłce nie muszę stać w ogromniastych kolejkach.
Odnośnie spotkania: Organizowaliśmy dwa spotkania uczestników form specjalistycznego - choroby rzadkie. Około 1000 zarejestrowanych uczestników. Na obu spotkaniach było po ok. 30 osób. Administratorka zaprosiła lekarza specjalistę, który wygłosił wykłady/prelekcje. Też byliśmy z różnych stron Polski. Kosztowało to trochę zachodu ale się udawało. Organizatorami byli administratorka i moderator forum. Chętnie podzielę się uwagami odnośnie organizacji tych spotkań.
Dzięki Panie Marcinie za program. Rozliczam nim PITy od wielu lat najbliższej rodzinie i znajomej z grupą inwalidzką. Przy e-wysyłce nie muszę stać w ogromniastych kolejkach.
Odnośnie spotkania: Organizowaliśmy dwa spotkania uczestników form specjalistycznego - choroby rzadkie. Około 1000 zarejestrowanych uczestników. Na obu spotkaniach było po ok. 30 osób. Administratorka zaprosiła lekarza specjalistę, który wygłosił wykłady/prelekcje. Też byliśmy z różnych stron Polski. Kosztowało to trochę zachodu ale się udawało. Organizatorami byli administratorka i moderator forum. Chętnie podzielę się uwagami odnośnie organizacji tych spotkań.
Jan też chcę podziękować wszystkim za miłe spotkania na forum i pomocne odpowiedzi na moje pytania co do tematów do których miałem wątpliwości - pozdrawiam i do następnego roku rozliczeniowego.
Dziękuję tymoteuszu. Może połączymy "przyjęcie urodzinowe" firmy ze zlotem forum. Zobaczymy ile osób będzie chętnych.
-
Mam nadzieję, ze w przyszłym roku skorzystam z programu - kurka po fakcie dowiedziałem się o takiej możliwości wysyłki PITu.