problem z e pitem

afazi

problem z e pitem

Post autor: afazi »

rozliczyłem sobie podatek na programie ips a potem przepisałem go do e deklaracji bo chciałem predko wysłac ale mam problem ponieaz co chce wysłac pit wyskakuje mi informacja

NIE WSZYSTKIE POLA WYMAGANE ZOSTAŁY WYPEŁNIONE LUB WYSTAPIŁY INNE BŁEDY

Przepisałem wszystko dokładnie bo sprawdzałem kilka razy. Jak wyskakuje ten komunikat to nie pokazuje gdzie jest problem no i nirchce mnie puscic dalej

wla.gle

Re: problem z e pitem

Post autor: wla.gle »

A dlaczego nie chcesz wysłać e-pit programem ips - znakomicie się spisuje, wysyłka bez problemu.
Spróbuj - na pewno Ci prześle zeznanie do e-deklaracji.

snykwa

Post autor: snykwa »

Sprawdź dokładnie wszystkie pola na picie. Podświetl sobie jeśli nie masz podświetlone i na pewno gdzieś masz puste pole gdzie co ciekawe trzeba wpisać 0.

afazi

Post autor: afazi »

Miałem wszystkie pola podswietlone i nic to nie dało sprawdzałem kropki i przecinki a nawet zera i nic nie chciało przesłac. Aż wrescie sciagnołem program do wysyłania pitu z IPS i wszystko wpisane tak samo poszło za pierwszym razem.
Nie wiem co mogło byc tego powodem bo w tym roku kilka juz wysłalem i szło bez problemu

DZieki za porady :)

wla.gle

Post autor: wla.gle »

Używałem już różnych programów - na próbę.
Twierdzę jednak, że pity IPS są najbardziej intuicyjne, niezawodne i bardzo łatwo konfigurowalne.
A już wisienką na torcie jest, że można go wgrać na pena i wypełniać pit gdzie się chce i zapisywać w dowolnie wybranym folderze.
Pozdrowienia - miłego długiego odpoczynku. :D.

Zablokowany