Witam
chciałam się zapytać w jaki sposób mogę usunąć zapisane rozliczenie roczne np PIT-37, wiem że w folderze docelowym i tak też już uczyniłam ale jeśli otwieram program i na górze kliknę pliki to w historii nadal widnieje nazwisko ostatniego osoby od której robiłam rozliczenie roczne mimo iż fizycznie go już nie ma.
USUWANIE Z HISTORII ZAPISANEGO ROZLICZENIA ROCZNEGO
-
-
Re: USUWANIE Z HISTORII ZAPISANEGO ROZLICZENIA ROCZNEGO
W celu usunięcia zeznania z programu, wybieramy w menu Plik\Otwórz zapisane zeznanie
Pojawi się okno, w którym wybieramy podatnika i formularz do usunięcia i naciskamy "Usuń".
Jeśli został usunięty plik, to proszę w oknie wyboru dokumentów nacisnąć na "Aktualizuj listę".
Pojawi się okno, w którym wybieramy podatnika i formularz do usunięcia i naciskamy "Usuń".
Jeśli został usunięty plik, to proszę w oknie wyboru dokumentów nacisnąć na "Aktualizuj listę".
Wydaje mi się, że nie o to chodzi, ale historię na dole, Plik\Więcej i mamy cała historię, np. w 90% nieaktualną i tutaj nie można nic usunąć co dawno już usunięto a tam dalej figuruje ...
-
Lista jest zawarta w rejestrze Windows HKEY_CURRENT_USER\Software\IPSPI\PITY2013NG\History
Daje użytkownikowi informacje o lokalizacjach, w których były lub są zapisane dane.
Daje użytkownikowi informacje o lokalizacjach, w których były lub są zapisane dane.