Zamykanie programu po wydruku bez zapisania danych
Zamykanie programu po wydruku bez zapisania danych
Mam taki problem, wysyłam e-deklaracje, pokazuje się komunikat pobierz UPO, robię wydruk i przyciśniecie "wydrukuj" powoduje zamknięcie programu , niestety bez zapisania danych. Wiec mam UPO wydrukowane , ale w programie nie widać wysłanej deklaracji ani UPO od niej, numer wysyłki nie zapisał się na deklaracji, wiec nie mam możliwości ponownego wydruku UPO i deklaracji z naniesionym numerem. Podobny przypadek z samozamykaniem programu występuje przy innych wydrukach z tym, ze drukując np PIT-37 nie mam problemu z nie zapisanymi danymi, bo je sobie wcześniej na wszelki wypadek zapisuje opcją zapisz.
Re: Zamykanie programu po wydruku bez zapisania danych
Była aktualizacja programu eliminująca ten problem.
Proszę pobrać i zainstalować aktualizację http://www.dobry.pl/link/pity2013ngsetup_aktual.php
M.K.
Proszę pobrać i zainstalować aktualizację http://www.dobry.pl/link/pity2013ngsetup_aktual.php
M.K.
Aktualizacja naprawiła problem połowicznie. Własnie przed chwila drukowałam PIT-37 po zapisaniu tuz po wysyłce i program się zamknął. Natomiast jak weszłam ponownie w ta sama deklarację i drukowałam to już nie zamyka. Może problem jest z zamykaniem drukowanych deklaracji tuz po wysyłce?
W Pomoc / O programie / O programie - powinny być numery wersji:
program - 1.5.3.19
moduł PocztaEDeklaracje - 1.0.1.20
program - 1.5.3.19
moduł PocztaEDeklaracje - 1.0.1.20
Własnie takie mam i w tej wersji wystepuje ten problem.
A czy jest zainstalowana e-Poczta Podatkowa? Ten program też proszę zaktualizować.
Witam, wszystko łącznie z e-Poczta Podatkową jest w najnowszej wersji i dzisiaj znowu program PITy zamknął się sam po wysyłce a przed zapisaniem danych. I robi się tak nie za każdym razem więc mam loterię zapisze się albo nie zapisze.