Witam, w tym roku ciągle mam jakieś problemy z Pit-ami za 2013 r. Najpierw z instalacja programu, potem z przenoszeniem danych z Pit-y 2012 roku. Potem ciągle jakieś problemy techniczne z wysyłką deklaracji do Urz.Sk. Teraz mam problem z wysyłką. Zaktualizowałam program Pit-y 2013 i w dalszym ciągu nie mogę wysłać. Wczoraj próbowałam kilkanaście razy i w nocy również. Nie dało rady. Dziś od rana co jakiś czas próbuję i podczas wysyłki robi się obraz zamglony i wychodzi komunikat iż program pit-y IPS przestał poprawnie działać z powodu wystąpienia problemu. Czy to może jakaś przerwa techniczna od..do..
proszę o pomoc. ek
nie mogę wysyłać do Urzędu skarbowego
-
elakowalska01
Re: nie mogę wysyłać do Urzędu skarbowego
Witam.
Spróbuj nie aktualizować, lecz zainstalować najnowszą wersję PITy2013NG. Pobrać instalkę można na pit.dobry.pl . Już gdzieś pisałem o tym w tym dziale.
Pozdrawiam.
Spróbuj nie aktualizować, lecz zainstalować najnowszą wersję PITy2013NG. Pobrać instalkę można na pit.dobry.pl . Już gdzieś pisałem o tym w tym dziale.
Pozdrawiam.
Re: nie mogę wysyłać do Urzędu skarbowego
Może oprócz pitów jest zainstalowana e-Poczta Podatkowa? Jeśli tak to ten program też trzeba zaktualizować.