Nie mogę wysłać PIT 37
Nie mogę wysłać PIT 37
U mnie jest coś innego. Nie mogę wysłać PIT 37, ale pokazuje się wpis: Program PITY 2013 przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli znajdzie rozwiązanie" Aktualizacja bieżąca, zamknięcie i ponowne otworzenie nawet całego komputera nic nie daje. Co może być przyczyną?
Re: Nie mogę wysłać PIT 37
Panie Marcinie, przepraszam, że tutaj poruszam ten problem, ale w Drukach IPS - też nie chciał w ogóle się uruchomić druk sądowy WK Wpis. Zrobiłam na innym portalu.
Nie wiem jak z PIT-37, ale z uruchomieniem KW(a nie WK) Wpis w programie Druki IPS-mini (w wersji 1.1.2.14) nie mam żadnego problemu.
Przy okazji: wyrazy wdzięczności dla Pana Marcina Konopki za udostępnienie nam tego ostatniego, bardzo przydatnego programu.
Przy okazji: wyrazy wdzięczności dla Pana Marcina Konopki za udostępnienie nam tego ostatniego, bardzo przydatnego programu.
Fakt KW. Ja również jestem wdzięczna Panu Marcinowi za najlepszy program (nie tylko PITY) jaki jest na rynku. A wysyłki dalej nie mam. Dopiero teraz zobaczyłam, że ten wątek już istnieje, przepraszam za powtórkę. Pozdrawiam.
Mam ten sam problem.
Pomogła aktualizacja programu.