wyłaczanie się programu przy wysyłce
wyłaczanie się programu przy wysyłce
Program przy próbie wysyłki PIT do systemu e-deklaracje program zaczyna się zawieszać i występuje komunikat Program PIT 2013 IPS przestał działać. Program przestał działać z powodu wystąpienia problemu . System Windows zamknie program i powiadomi Cię jeżeli j istnieje dostępne rozwiązanie.
Pech że wysłałam 2 zeznania i po wprowadzeniu trzeciego taki problem. Wyłączanie programu i ponowne uruchomienie nie dało żadnych pozytywnych rezultatów.
Co może być tego przyczyną. Aktualizacja wgrywana jest na bieżąco.
Pech że wysłałam 2 zeznania i po wprowadzeniu trzeciego taki problem. Wyłączanie programu i ponowne uruchomienie nie dało żadnych pozytywnych rezultatów.
Co może być tego przyczyną. Aktualizacja wgrywana jest na bieżąco.
-
Re: wyłaczanie się programu przy wysyłce
U mnie tak samo
Potwierdzam powyższy problem.
Próbowałem wysłać dzisiaj PIT-36
Sprawdzane na dwóch komputerach (Windows 7 i Windows XP) i na obu po wpisaniu kwoty z zeznania z zeszłego roki i wciśnięciu guzika "wyślij bez podpisu" program wyłącza się z błędem.
Próbowałem wysłać dzisiaj PIT-36
Sprawdzane na dwóch komputerach (Windows 7 i Windows XP) i na obu po wpisaniu kwoty z zeznania z zeszłego roki i wciśnięciu guzika "wyślij bez podpisu" program wyłącza się z błędem.
błąd aplikacji,
Witam.
Przy wysyłaniu PIT - 37 pojawia się komunikat "W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy(0x0eedfade) pod adresem 0x7c812a6b". Po wciśnięciu "OK" pojawia się kolejny "Runtime error 217 at 02D28DD0. Po wciśnięciu "OK" ponownie pojawia się pierwszy komunikat. Wciskam "Anuluj" program wyłącza się. W czym problem?
Przy wysyłaniu PIT - 37 pojawia się komunikat "W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy(0x0eedfade) pod adresem 0x7c812a6b". Po wciśnięciu "OK" pojawia się kolejny "Runtime error 217 at 02D28DD0. Po wciśnięciu "OK" ponownie pojawia się pierwszy komunikat. Wciskam "Anuluj" program wyłącza się. W czym problem?
Też mam to samo. Wczoraj robiłem PIT rodzicom było dobrze. Dzisiaj przerywa połączenie tak jak opisała HalaM.
Taki sam mam problem
Nie jest to błąd po stornie programu.
Przedwczoraj wysyłałem bez problemu tą samą wersją, dzisiaj się coś wiesza.
Oficjalnego komunikatu na edeklaracjach nie ma, pewnie "przejściowe chwilowe".
Ale z drugiej strony nawet problemy z wysyłką nie powinny zablokować nie tylko samego programu ale i komputera. Wrażliwy twór :)
Nawet menedżer zadań nie potrafi zamknąć procesu PITy2013NG.exe. I co ciekawe - u mnie są dwa takie procesy.
Przedwczoraj wysyłałem bez problemu tą samą wersją, dzisiaj się coś wiesza.
Oficjalnego komunikatu na edeklaracjach nie ma, pewnie "przejściowe chwilowe".
Ale z drugiej strony nawet problemy z wysyłką nie powinny zablokować nie tylko samego programu ale i komputera. Wrażliwy twór :)
Nawet menedżer zadań nie potrafi zamknąć procesu PITy2013NG.exe. I co ciekawe - u mnie są dwa takie procesy.
ja mam to samo co robić
Potwierdzam dalsze istnienie problemu
proszę o informacje jak temu zaradzić
proszę o informacje jak temu zaradzić