Problem w Windows 8, program nie pokazuje się na pasku zadań
Problem w Windows 8, program nie pokazuje się na pasku zadań
Mam mały problem z Windows 8.1. Jak w temacie, program nie jest widoczny na pasku zadań. Drobiazg, ale trochę uciążliwy.
Re: Problem w Windows 8, program nie pokazuje się na pasku zadań
Windows 8(0) - ten sam "objaw".
Z.
Z.
Na Windows 7 pro, home premium x64 też tak samo. Nawet po przypięciu programu na stałe do paska zadań ikona programu tam jest, ale każde jej naciśnięcie powoduje uruchomienie kolejnej kopii programu zamiast zwijać/rozwijać okno już uruchomionego programu. Najechanie kursorem na ikonę na pasku powinno wyświetlić miniatury wszystkich otwartych dokumentów/kopii programu jak np excel, word czy nawet PITY2012. Natomiast w przypadku PIT2013 ikona programu jest na pasku (bo jest przypięta) ale wygląda jakby program w ogóle nie był uruchomiony-dlatego każde wciśnięcie ikony powoduje otwarcie nowej kopii programu.
Jest to uciążliwe choćby w przypadku aktualizacji programu. Włączam instalator i program i wyświetla błąd że coś tam nie może zapisać i okazuje się, że nie zamknąłem jednej kopii programu, gdyż była zminimalizowana a na pasku zadań jej nie było.
Jest to uciążliwe choćby w przypadku aktualizacji programu. Włączam instalator i program i wyświetla błąd że coś tam nie może zapisać i okazuje się, że nie zamknąłem jednej kopii programu, gdyż była zminimalizowana a na pasku zadań jej nie było.
Z ciekawości zainstalowałem program na windows xp (xp mode na virtual pc pod win 7) i również program nie pojawia się na pasku zadań xp
Mam Windowsa 8 i u mnie pokazuje się, tak samo na Windows XP.
Proszę o sprawdzenie czy jest ikona na pasku zadań: http://www.dobry.pl/pliki/Testy/pity201 ... ual_34.exe
Wersja x.34 pojawia sie na pasku zarówno w win 7 jak i win xp
Jest super :)
Dziekuję
Jest super :)
Dziekuję
Dziękuję za sprawdzenie. I jeszcze mam jedną prośbę o pobranie oficjalnej aktualizacji i sprawdzenie bo dodałem jedną zmianę. U mnie działa ale ...
Oficjalna wersja jest również ok.