-
Dzisiaj po ściągnięciu aktualizacji nie mogę plików eksportować do pdf, wystepuję błąd którego wcześniej nie miałam prosze o pomoc co mam zrobić
Re: pdf
Taki że jak chce wydrukować potwierdzenie odbioru ze strony e-deklaracje to nie mogę - bo wyświetla komunikat że nie mam aktualnego adobe reader - a mam zainstalowane i inne jak otwieram pliki w tym programie to dziala ?
Nigdy nie miałam takiego problemu a pracuje na tym programie pare ładnych lat i nie zamienie go na inny
Pozdrawiam
Nigdy nie miałam takiego problemu a pracuje na tym programie pare ładnych lat i nie zamienie go na inny
Pozdrawiam
-
Re: pdf
W programie PITy 2012 jest możliwość wydrukowania UPO wewnętrznego oraz pobranego z M.F.
Jeśli problem dotyczy otworzenia dokumentu PDF w przeglądarce internetowej ze strony M.F, to widocznie domyślną przeglądarką jest Google Chrome.
Jeśli tak, to należy włączyć wtyczkę Adobe Reader w przeglądarce.
Ustawienia - Pokaż ustawienia zaawansowane - Ustawienie treści - Wyłącz poszczególne wtyczki
Jeśli problem dotyczy otworzenia dokumentu PDF w przeglądarce internetowej ze strony M.F, to widocznie domyślną przeglądarką jest Google Chrome.
Jeśli tak, to należy włączyć wtyczkę Adobe Reader w przeglądarce.
Ustawienia - Pokaż ustawienia zaawansowane - Ustawienie treści - Wyłącz poszczególne wtyczki