Wypełniłam PIT 37 i wysłałam przez internet. Z urzędu Skarbowego przyszło pismo że pomyliłam miejscowość (błąd wyniknął z nadawania ulic w mojej miejscowości). W programie wypełniłam korektę zeznania wraz z wpisaniem obok przyczyny składania tej korekty. Program wygenerował dokument UPO (tak jak przy złożeniu zeznania wersją elektroniczną) oraz dokument ORD-ZU.
Czy muszę również OSOBIŚCIE złożyć ten dokument ORD-ZU w Urzędzie skarbowym? Czy to, że wpisałam uzasadnienie korekty w programie w odpowiednim miejscu tak jak wymagał tego program, zwalnia mnie do osobistego pójścia i złożenia ORD-ZU w urzędzie?
KOREKTA ORD-ZU
Re: KOREKTA ORD-ZU
jeżeli wysyłałas przez intyernet korektę zeznania i wpisałas wyjasnienie w odpowiednie pole to nic nie musisz więcej robić. ORD-ZU na pewno dotarł do US jeżeli dostałaś UPO.
Jeżeli wysyłałaś przez nasz program to w oknie wysyłki po prawej masz przycisk "więcej informacji" gdzie możesz sie upewnić, że ORD-Zu równiez został wysłany wraz z korektą.
Jeżeli wysyłałaś przez nasz program to w oknie wysyłki po prawej masz przycisk "więcej informacji" gdzie możesz sie upewnić, że ORD-Zu równiez został wysłany wraz z korektą.
"nasz program"
:))))
Też się utożsamiam
:))))
Też się utożsamiam
dziękuje bardzo:) pozdrawiam;*
marbar napisał(a) :
> "nasz program"
>
> :))))
> Też się utożsamiam
wiem, że to dziwnie brzmi ;) ale na poczekaniu nie wymyśliłem nic lepszego ;)
> "nasz program"
>
> Też się utożsamiam
wiem, że to dziwnie brzmi ;) ale na poczekaniu nie wymyśliłem nic lepszego ;)
marbar napisał(a) :
> "nasz program"
>
> Też się utożsamiam
Ja też :D
> "nasz program"
>
> Też się utożsamiam
Ja też :D