kwota z tamtego roku
kwota z tamtego roku
aby wysłać pit elektronicznie mam wpisać kwotę z zeszłego roku....problem w tym że w tamtym roku też wysyłałam elektronicznie i mam potwierdzenia jakieś modułowe , taki wydruk upo ale nie ma na nich żadnych danych liczbowych :( jak to sprawdzić???
Re: kwota z tamtego roku
a nie masz kopii Pitu za 2011 wpisz szukaj PIT 37 nazwisko i powinno ci wyskoczyc
ja tak odzyskalam swoj PIT . Spróbuj powodzenia.
ja tak odzyskalam swoj PIT . Spróbuj powodzenia.
ale gdzie to wpisać?
sliczne dzięki, wygląda na to że znalazłam :) cholerka ale nie moge go otworzyć :(
bardzo sie ciesze ,że znalazłłas . zobacza na mój post nie jestem pewna czy PIT 36 zerknij na moj proszę
musze zrobic a nie jestem pewna .
musze zrobic a nie jestem pewna .
Dzień dobry!
ANAN - ..cholerka ale nie moge go otworzyć :(...
Musisz mieć zainstalowany program PIT-2011 w wersji nowszej lub równej
tej, którą wypełniałaś pit za 2011.
Folder plików /domyślny/ to -Moje dokumenty/Dokumenty Afi.
Tam go poszukaj i otwórz programem pit-2011.
Najlepiej jest -wg mnie-eksportować pit-y do formatu pdf, wtedy nie potrzeba instalować programów do odczytania/otworzenia plików pit, wystarczy program Adobe Reader - a ten jest na każdym kompie.
AHOJ!.
ANAN - ..cholerka ale nie moge go otworzyć :(...
Musisz mieć zainstalowany program PIT-2011 w wersji nowszej lub równej
tej, którą wypełniałaś pit za 2011.
Folder plików /domyślny/ to -Moje dokumenty/Dokumenty Afi.
Tam go poszukaj i otwórz programem pit-2011.
Najlepiej jest -wg mnie-eksportować pit-y do formatu pdf, wtedy nie potrzeba instalować programów do odczytania/otworzenia plików pit, wystarczy program Adobe Reader - a ten jest na każdym kompie.
AHOJ!.
najłatwiej jest w takiej sytuacji zerknąć w pity-11 z zeszłego roku na podstawie których wypełniałas zeznania. Zsumowac pozycje przychód i już. I tak trzeba je trzymac przez 5 lat więc każdy powinien je mieć