"Utrudniony dostęp do systemu e-Deklaracje
Ministerstwo Finansów uprzejmie informuje, że w dniu 25. lutego 2013 r. mogą wystąpić utrudnienia w dostępie do usługi systemu e-Deklaracje.
Trwają intensywne prace mające na celu przywrócenie pełnej płynności działania usługi.
O zakończeniu tych prac zostaną Państwo powiadomieni w osobnym komunikacie.
Za utrudnienia przepraszamy."
(http://145.237.239.199/web/wp/systemy-i ... ktualnosci)
Komunikat MF
Komunikat MF
Ostatnio zmieniony 26 lut 2013, o 12:25 przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Komunikat MF
i nastepny:
Ministerstwo Finansów informuje, że w związku z bardzo dużym zainteresowaniem składaniem deklaracji w formie elektronicznej oraz związanymi z tym czasowymi problemami w płynności usługi systemu e-Deklaracje, wszystkie deklaracje składane w tej formie, których termin złożenia upływa 25 lutego lub w miesiącu lutym 2013 r., a zostaną przyjęte przez system e-Deklaracje do dnia 3 marca br., będą uznane za złożone w terminie.
Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Ministerstwo Finansów informuje, że w związku z bardzo dużym zainteresowaniem składaniem deklaracji w formie elektronicznej oraz związanymi z tym czasowymi problemami w płynności usługi systemu e-Deklaracje, wszystkie deklaracje składane w tej formie, których termin złożenia upływa 25 lutego lub w miesiącu lutym 2013 r., a zostaną przyjęte przez system e-Deklaracje do dnia 3 marca br., będą uznane za złożone w terminie.
Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
no widzisz ;) A ty na pocztę leciałaś ;) Dałaś zarobić hienom pocztowym ;D
i stałam w kolejce....
Ale nie chciałam mieć do czynienia z KKS
brrrrr
Ale nie chciałam mieć do czynienia z KKS
brrrrr