Witam !
Rozliczam mojego siostrzeńca i on ma na f-rce z Orange poz:
- usługi telekomunikacyjne iles tam
- usługi internetowe ileś tam
jest poślubie ale nie cały rok więc nie może rozliczyc się z żona to proste .
Ale czy może skorzystac z ulgi internetowej ? (ma na f-rce adres zameldowania czyli u swoich rodziców a mieszka u żony - ale to nie problem) czy dobrze myślę !
Pozdrawiam
ulga internetowa
Re: ukga internetowa
Prawo do ulgi ma nie tylko korzystający z sieci w miejscu zamieszania, ale również podatnik posiadający Internet w telefonie komórkowym, korzystający z sieci wireless, w kafejce internetowej, czy posiadający przenośny modem podłączany do laptopa. Nie ma obecnie konieczności udowadniania administracyjnej rejestracji (zameldowania) w miejscu korzystania z sieci. Nie ma również obowiązku, by z sieci korzystać tylko w miejscu zamieszkania. Stąd też zakres ulgi znacznie rozszerza się.
Dzień dobry!.
Wszystko jest OK, proszę tylko sprawdzić, czy w - usługach internetowych- są jakieś inne dodatki
typu vod lub coś innego.
Odliczać można tylko usługę - dostęp do internetu. Może US, w razie kontroli, mieć zastrzeżenia.
Sprawdziłem na fakturze z Orange i ja tak mam.
AHOJ!.
Wszystko jest OK, proszę tylko sprawdzić, czy w - usługach internetowych- są jakieś inne dodatki
typu vod lub coś innego.
Odliczać można tylko usługę - dostęp do internetu. Może US, w razie kontroli, mieć zastrzeżenia.
Sprawdziłem na fakturze z Orange i ja tak mam.
AHOJ!.
Sprawdziłam nie ma innych dodatków w - usługach internetowych -
Dziekuję !
Dziekuję !