Pit-28- wydruk

andy10

Pit-28- wydruk

Post autor: andy10 »

Wersja programu 1.4.3.1 - po zaznaczeniu tylko opcji PIT-28, podczas podglądu wydruku Pit-28 nie wyświetla się strona nr 4 (ostatnia),(strony do wydruki 1..3) nie można jej też wydrukować.
Należy wejść do opcji strony (1..3) i poprawić (1..4), wtedy można wydrukować cały Pit-28.

M.K.

Re: Pit-28- wydruk

Post autor: M.K. »

Jeśli dobrze zrozumiałem w stronach do wydruku jest wpisane 1..3. Skoro tak, to jest zgodnie z założeniem, że w podglądzie wydruku są widoczne strony od 1 do 3.

japimacho

Post autor: japimacho »

Chyba wiem o co andyemu biega.
Chodzi o to, że program automatycznie stwierdza, że są tylko dwie strony do druku PITa 28 ( wersji programu 1.4.3.1 są to strony 2 i 3 ; w poprzedniej wersji automatycznie wskakiwały jako strony do druku tylko strony od 1 do 3). W opcji "Wszystkie" pokazuje wszystkie 5 stron ale po wyborze opcji "PIT -28" pokazuje część stron. Jeśli skasujemy je backspacem to automatycznie wskakują wszystkie cztery strony. Taki dziwny myk. :)

andy10

Wersja programu 1.4.3.1 - po zaznaczeniu tylko opcji PIT-28, podczas podglądu wydruku Pit-28 nie wyświetla się strona nr 4 (ostatnia),(strony do wydruki 1..3) nie można jej też wydrukować.
Należy wejść do opcji strony (1..3) i poprawić (1..4), wtedy można wydrukować cały Pit-28.
--------------------------------------------------------------------------------------
W opcji wydruku (strony 1..3) program błędnie informuje, że do wydruku są trzy strony (a jest ich cztery), po skasowaniu tego pola automatycznie wskakuje (strony 1..4), co opisał kolega powyżej.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
To powoduje, że szuka się niepotrzebnie, dlaczego program nie drukuje 4 strony PIT-28.

Pomoc Techniczna IPS

Post autor: Pomoc Techniczna IPS »

Proponuje zrestartować ustawienia danego profilu i formularzy.
Opcja jest dostępną obok wybranego profilu w liście po naciśnięciu "trójkąta".
Może coś się zapętliło, ja nie mam takiego efektu domyślnie?

andy10

CYTAT:"Proponuje zrestartować ustawienia danego profilu i formularzy."
---------------------------------------------------------------------
Dziękuję za pomoc, teraz jest wszystko w porządku.

Zablokowany