problem z importowaniem danych
problem z importowaniem danych
Nie mogę zaimportować danych z PIT-ów za 2010. Pokazuje mi pustą stronę, czy coś robię źle? Daje importuj z PIT 2010, pokazuje się - lokalizacja "F" - wybór zapisanych zaznań za rok 2010 - i nice ma żadnego zeznania. A jak wchodzę w Pity 2010 to wszystko jest. Co to może być. Dane wpisała ręcznie, ale chyba coś jest nie tak
Re: problem z importowaniem danych
Napisałeś, że pokazuje się - lokalizacja "F"... prawdopodobnie plik znajdują się w innej lokalizacji, na innym dysku, w innym katalogu.
Sprawdź gdzie jest zainstalowany program Pity2010. Jeżeli użytkownik nic nie zmieniał to w tym samym katalogu, w którym zainstalowany jest program powinien być podkatalog "Dokumenty AFi" a w nim zapisane zeznania.
Podczas importu, należy wskazać w/w katalog w którym zapisane są zeznania.
Sprawdź gdzie jest zainstalowany program Pity2010. Jeżeli użytkownik nic nie zmieniał to w tym samym katalogu, w którym zainstalowany jest program powinien być podkatalog "Dokumenty AFi" a w nim zapisane zeznania.
Podczas importu, należy wskazać w/w katalog w którym zapisane są zeznania.
Re: problem z importowaniem danych
Dokumenty AFI to jest z tego co wiem w "Moich dokumentach",a nie w katalogu instalacji aplikacji (C:\Program Files\...