osoba niepełnoletnia
osoba niepełnoletnia
Wiotam mam pytanie czy za niepełnoletnią osobę podpisuje rodzic czy osoba która się rozlicza bo pracowała na umowę zlecenie ur. 07-09-1994.Będę wdzieczna za pomoc
Pozdrawiam Tesia
Pozdrawiam Tesia
Re: osoba niepełnoletnia
jeszcze raz proszę odpowiedzcie mi
PIT podpisuje rodzic
Witam
Szanowna Pani koleżanko
jak zrozumiałam zostawic pelnomocnik wpisac imie i nazwisko rodzica i ma się podpisac za dziecko Proszę Panią o potwierdzenie
Pozdrawiam
Tesia
Szanowna Pani koleżanko
jak zrozumiałam zostawic pelnomocnik wpisac imie i nazwisko rodzica i ma się podpisac za dziecko Proszę Panią o potwierdzenie
Pozdrawiam
Tesia
moim zdaniem rodzic może się czytelnie podpisać w rubryce podatnik
Szanowna Pani
co zrobic jak podpisał sie rodzic w miejsce pełnomocnika wpisując imie i nazwisko i złożyl podpis ojciec a nie w miejce podatnika . Proszę o opinię czy to jest zle
co zrobic jak podpisał sie rodzic w miejsce pełnomocnika wpisując imie i nazwisko i złożyl podpis ojciec a nie w miejce podatnika . Proszę o opinię czy to jest zle
tesiu, niech zostanie tak jak jest, jeśli US uzna, że trzeba to poprawić to wezwie podatnika do korekty
i, proszę, nie pisz per pani, tu wszyscy piszemy na ty :)
i, proszę, nie pisz per pani, tu wszyscy piszemy na ty :)
posłuchaj bo mnie to gnębi ta rubryka bo jeśli podpisze matka to jest to samo nazwisko to skąd US bedzie wiedział , że nie podpisała matka a nie córka jesli w miejscu [podatnik. Bo mialam na myśli że jesli wpisuje sie ojca jako pełnomocnika np. Jan Kowalski to wiadomo ze inna osoba i się przy tym podpisuje. Już teraz mam mętlik w głowie . Skoro mogą wezwać do US to trochę nie halo.
Pozdrawiam
Tesia
Pozdrawiam
Tesia
US będzie wiedział kto podpisał zeznanie, bo spojrzy sobie na datę urodzenia podatnika, i będzie wiedział, że to jest podpis matki