Co się stało z załącznikiem NIP-3

jarek 21

Co się stało z załącznikiem NIP-3

Post autor: jarek 21 »

Witam. Zawsze zmiany w danych osobowych robiło się na NIP-3, konkretnie chodzi mi o dopisanie numeru konta bankowego. Niestety w programie nigdzie nie potrafię znaleźć tego formularza. A może źle szukam?

Bartek

Re: Co się stało z załącznikiem NIP-3

Post autor: Bartek »

Od 1.1.2012 nie ma już NIP-3, zastąpił go ZAP-3 którego w programie nie ma,gdyż nie jest to już załącznik do PITów tylko niezależny druk.

jarek 21

A szkoda, że nie ma. Próbowałem znaleźć coś w necie. Są druki interaktywne, ale wszystkie strony prowadzą do jednego i każą się rejestrować w Pobieraczku. Musiałbym chyba na łeb upaść z dziesiątego piętra, żeby się tam rejestrować. Na sam dźwięk słowa Pobieraczek, wszystkie noże w kuchni podskakują i złowrogo pobrzękują.

Zbyszek

Post autor: Zbyszek »

Jarek21 napisał:

"... Są druki interaktywne, ale wszystkie strony prowadzą do jednego i każą się rejestrować w Pobieraczku. Musiałbym chyba na łeb upaść z dziesiątego piętra, żeby się tam rejestrować..."

Nie musisz padać na łeb i to z dziesiątego piętra - wystarczy spojrzeć na to. co napisał Bartek, zwłaszcza pod kreską. a znajdziesz tam rozwiązanie swojego problemu.

jarek 21

Dzięki za ocalenie mojej głowy przed upadkiem z dziesiątego piętra, rzadko czytam to co jest pod kreską.

Zablokowany