Od kilku lat korzystałam z programów PIT, niestety musiałam zmienic komuter, mam załadowany win7, skopiowałam sobie bazę ze starymi pitami, chciałabym podłączyc je tak, by móc je podejrzeć otwierając program PIT2011, czy jest to mozliwe?
pozdrawiam
Win 7
-
Re: Win 7
Aby otworzyć dane musimy posiadać odpowiednią wersję programu z serii PITy. Pliki instalacyjne są dostępne w archiwum http://pit.dobry.pl/index.php?plik=archiwum W aplikacji PITy 2011 można jedynie zaimportować dane z plików zapisanych w programie PITy 2010 - Plik\Importuj\Z PITy 2010.
Dodatkowo we właściwościach programu - Plik\Właściwości programu mamy możliwość wskazania lokalizacji do danych obecnej aplikacji jak i z poprzedniego roku.
Dodatkowo we właściwościach programu - Plik\Właściwości programu mamy możliwość wskazania lokalizacji do danych obecnej aplikacji jak i z poprzedniego roku.
Re: Win 7
Witam,
Mam problem z importem danych z 201o roku. Przenoszą się formularze, a nie przenoszą żadne dane identyfikacyjne.
W programie PITy 2010 wszystkie dane w formularzach wyświetlają się prawidłowo. Mam obecnie WIN 7. Poprzednie dane były utworzone na komputerze z systemem XP. Czym może być to spowodowane?
pozdrawiam
Rozwiązane. Niepotrzebnie, dodatkowo zaznaczałem pierwszą kratkę w okienku importu. Powinna być zaznaczona tylko domyślna kratka na samym dole
Mam problem z importem danych z 201o roku. Przenoszą się formularze, a nie przenoszą żadne dane identyfikacyjne.
W programie PITy 2010 wszystkie dane w formularzach wyświetlają się prawidłowo. Mam obecnie WIN 7. Poprzednie dane były utworzone na komputerze z systemem XP. Czym może być to spowodowane?
pozdrawiam
Rozwiązane. Niepotrzebnie, dodatkowo zaznaczałem pierwszą kratkę w okienku importu. Powinna być zaznaczona tylko domyślna kratka na samym dole