Kiedy?

klocek

Re: Kiedy?

Post autor: klocek »

To idz do konkurencji,Spokojnie to nie kopanie rowów trzeba sprawdzic bo zaraz bedziesz piał ze cos nie tak.Chłopaki nie wypuszcza bubla.

M.K.

Post autor: M.K. »

P.Januszu, nie uczestniczę w tym wyścigu ale robię co mogę.
Terminy wymuszane przez różne strony nie wpływają na polepszenie jakości.

Janusz M.

Post autor: Janusz M. »

Szanowny Klocuszku. Z sugestii nie skorzystam :). Od ponad 10 lat korzystam z tych programów i nie mam zamiaru zmieniać. Testowałem różne i mam porównanie. A czekam na nowy niecierpliwie, gdyż wielu małych przedsiębiorców chciałoby wysłać e-deklaracje.

klocek

Ja jestem z tym programem od początku czyli od 14 lat i dlatego napisałem spokojnie.Za dobrym produktem zawsze warto poczekać. a czasu jest 28 dni dla ryczałtowców i 118 dla pozostałych podatników

kierdziuba

Post autor: kierdziuba »

Janusz M. napisał(a) :
> Konkurencyjne firmy już się reklamują.

Mamy wolność wyboru.........możesz skorzystać z dowolnego programu,ja wolę poczekać na sprawdzone i pewne narzędzie :-)

Marcinkiewicz85

Post autor: Marcinkiewicz85 »

A niech nawet konkurencja się schowa z ich programikami, ja radzę poczekać pare dni każdy zdąży na pewno a przynajmniej wszystko w jednym programie się będzie miało:)

djgruby

Post autor: djgruby »

Marcinkiewicz85 napisał(a) :
> A niech nawet konkurencja się schowa z ich programikami, ja radzę poczekać
> pare dni każdy zdąży na pewno a przynajmniej wszystko w jednym programie
> się będzie miało:)

No i jest już wersja 2011!!!

Rano zainstaluję i popróbuje pierwszego pita.

Janusz M.

Zainstalowałem bez problemów. Zrobiłem parę PIT-ów 28. Nie było komplikacji. Natomiast nie mogłem wysłać. Ukazuje się błąd 412 (niezgodność danych).
Próbowałem wysłać parę pitów - niestety za każdym razem jest odrzucane.
Czy to czasami nie jest wina fiskusa? Wczoraj do południa MF nie uruchomiło jeszcze serwera (taką informację miałem z US).

klocek

Januszek "Zrobiłem parę PIT-ów 28" skoro robisz komercyjnie to zakup licencje a nie na darmowym.Niedobry ty ty

Janusz M.

Klocek - Nie oceniaj innych, jeśli ich nie znasz. To, że co roku robię PIT-y rodzinie i znajomym nie oznacza, że się tym zajmuję komercyjnie. Zajmuję się zupełnie czym innym - jestem emerytem, który swą wiedzą pomaga innym administrując pewne znane bezpłatne forum prawne.
Jesteś cholernie złośliwy. Opanuj się. Nie obrażaj innych. Chyba nigdy nie robiłeś niczego za darmo.

Zablokowany