Kiedy?
Re: Kiedy?
To idz do konkurencji,Spokojnie to nie kopanie rowów trzeba sprawdzic bo zaraz bedziesz piał ze cos nie tak.Chłopaki nie wypuszcza bubla.
P.Januszu, nie uczestniczę w tym wyścigu ale robię co mogę.
Terminy wymuszane przez różne strony nie wpływają na polepszenie jakości.
Terminy wymuszane przez różne strony nie wpływają na polepszenie jakości.
Szanowny Klocuszku. Z sugestii nie skorzystam :). Od ponad 10 lat korzystam z tych programów i nie mam zamiaru zmieniać. Testowałem różne i mam porównanie. A czekam na nowy niecierpliwie, gdyż wielu małych przedsiębiorców chciałoby wysłać e-deklaracje.
Ja jestem z tym programem od początku czyli od 14 lat i dlatego napisałem spokojnie.Za dobrym produktem zawsze warto poczekać. a czasu jest 28 dni dla ryczałtowców i 118 dla pozostałych podatników
-
Janusz M. napisał(a) :
> Konkurencyjne firmy już się reklamują.
Mamy wolność wyboru.........możesz skorzystać z dowolnego programu,ja wolę poczekać na sprawdzone i pewne narzędzie :-)
> Konkurencyjne firmy już się reklamują.
Mamy wolność wyboru.........możesz skorzystać z dowolnego programu,ja wolę poczekać na sprawdzone i pewne narzędzie :-)
-
A niech nawet konkurencja się schowa z ich programikami, ja radzę poczekać pare dni każdy zdąży na pewno a przynajmniej wszystko w jednym programie się będzie miało:)
Marcinkiewicz85 napisał(a) :
> A niech nawet konkurencja się schowa z ich programikami, ja radzę poczekać
> pare dni każdy zdąży na pewno a przynajmniej wszystko w jednym programie
> się będzie miało:)
No i jest już wersja 2011!!!
Rano zainstaluję i popróbuje pierwszego pita.
> A niech nawet konkurencja się schowa z ich programikami, ja radzę poczekać
> pare dni każdy zdąży na pewno a przynajmniej wszystko w jednym programie
> się będzie miało:)
No i jest już wersja 2011!!!
Rano zainstaluję i popróbuje pierwszego pita.
Zainstalowałem bez problemów. Zrobiłem parę PIT-ów 28. Nie było komplikacji. Natomiast nie mogłem wysłać. Ukazuje się błąd 412 (niezgodność danych).
Próbowałem wysłać parę pitów - niestety za każdym razem jest odrzucane.
Czy to czasami nie jest wina fiskusa? Wczoraj do południa MF nie uruchomiło jeszcze serwera (taką informację miałem z US).
Próbowałem wysłać parę pitów - niestety za każdym razem jest odrzucane.
Czy to czasami nie jest wina fiskusa? Wczoraj do południa MF nie uruchomiło jeszcze serwera (taką informację miałem z US).
Januszek "Zrobiłem parę PIT-ów 28" skoro robisz komercyjnie to zakup licencje a nie na darmowym.Niedobry ty ty
Klocek - Nie oceniaj innych, jeśli ich nie znasz. To, że co roku robię PIT-y rodzinie i znajomym nie oznacza, że się tym zajmuję komercyjnie. Zajmuję się zupełnie czym innym - jestem emerytem, który swą wiedzą pomaga innym administrując pewne znane bezpłatne forum prawne.
Jesteś cholernie złośliwy. Opanuj się. Nie obrażaj innych. Chyba nigdy nie robiłeś niczego za darmo.
Jesteś cholernie złośliwy. Opanuj się. Nie obrażaj innych. Chyba nigdy nie robiłeś niczego za darmo.