Brak PIT-11
-
- Kontakt:
Brak PIT 11
a ja gdzies widzialam lagodniejsza wersje - wlasnie ze wzgledu na to ze coraz wiecej kobiet przechodzi na islam bedac zona nie-muzlmanina. Jesli sie nie myle to ten ¨uczony¨ dopuszczal dalsze trwanie takiego malzenstwa zeby nie rozbijac rodziny. poszukam, moze uda mi sie znalezc gdzie to widzialam i co dokladnie tam byli napisane.
Re: Brak PIT-11
eeeeeeeeeee, nie chwytam puenty ;)
Nie pomyliły Ci się fora przypadkiem?
Nie pomyliły Ci się fora przypadkiem?
"Problem z nieotrzymaniem Pit-11 widzę że w naszym Kraju staje się czymś normalnym"
Czas zmienić zdanie o polskich pracodawcach
Czas zmienić zdanie o polskich pracodawcach
witam ponownie,
od pracodawcy usłyszałem, że nie dostanę PIT-11 ponieważ serwery im padły i wszystkie dane papa!
pomijając ww. brednie chcę się rozliczyć zliczając zarobki z czego można (karty, przelewy itp.). Natrafiłem na pewien problem tj. 13 Stycznia 2010 dostałem przelewem ostatnią część wynagrodzenia za Grudzień 2009. Tą otrzymaną kwotę mam doliczyć do dochodów za 2010 czy ona była uwzględniona w PIT-11 za 2009?
od pracodawcy usłyszałem, że nie dostanę PIT-11 ponieważ serwery im padły i wszystkie dane papa!
pomijając ww. brednie chcę się rozliczyć zliczając zarobki z czego można (karty, przelewy itp.). Natrafiłem na pewien problem tj. 13 Stycznia 2010 dostałem przelewem ostatnią część wynagrodzenia za Grudzień 2009. Tą otrzymaną kwotę mam doliczyć do dochodów za 2010 czy ona była uwzględniona w PIT-11 za 2009?