problem moj polega na tym iz w poprzednim roku pracowałem w polsce i holandi i kompletnie nie wiem jak mam sie zabrac za wypełnienie deklaracji podatkowej dowiedziałem sie ze musze wypełnic pit 36 pit zg i pit 0 poniewaz chce skorzystac z ulgi na dziecko. zainstalowałem program pity 2010 zaznaczyłem opcje pit 37 wynagrodzenie ze stosunku pracy, przychody zagraniczne, ulga z tytułu wychowywania dzieci, w pit 0 wpisałem dane dziecka program obliczył ulge i jak narazie jest wszystko jasne i teraz zaczynaja sie schody pit zg z tego co sie zdazylem zorientowac pierwsza opcja w zwiazku z praca w holandi powinienem zaznaczyć "nie" i teraz trzeba wpisac kwote dochodu (przeliczona na zł z tamtego okresu czyli kwota z jarografu loon loonbelasting pomniejszona o 30% diety czyli 12.6 euro za kazdy przepracowany dzien minus koszty uzyskania przychodu czyli 135,63 zł za kazdy rozpoczety miesiąc)
kwota podatku nie mam pojęcia co tu wpisać czy kwotę z pozycji ingehouden loonbelasting przeliczona na zł czy może jakąś inna kwotę