Podczas wysyłki mam wpisać 0 ponieważ nie było zeznania w 2015 , nie wiem czemu mi nie przechodzi w jakiej formie należy wpisać 0 czy ''0''
co jest źle ? bardzo proszę o podpowiedz dziękuje
brak zeznania w 2015
Re: brak zeznania w 2015
Pytanie czy był jakiś dochód, a nie było rozliczenia, bo np. ZUS rozliczył...?.
Wpisujesz 0.00
Wpisujesz 0.00
".....czy był jakiś dochód....."
Raczej "przychód" :)
Raczej "przychód" :)
Tak do końca to masz racji......
Przeczytaj nagłówki/tytuł np. PIT-37 /w innych jest tak samo/, "Zeznanie o wysokości osiągniętego DOCHODU ..."
więc moje stwierdzenie "czy był dochód" ma tu rację bytu :), w sensie ogólnego dochodu, a nie kwoty przychodu jako kwoty autoryzacyjnej - wtedy jest "przychód".
Przeczytaj nagłówki/tytuł np. PIT-37 /w innych jest tak samo/, "Zeznanie o wysokości osiągniętego DOCHODU ..."
więc moje stwierdzenie "czy był dochód" ma tu rację bytu :), w sensie ogólnego dochodu, a nie kwoty przychodu jako kwoty autoryzacyjnej - wtedy jest "przychód".
Ale fandzolisz zamiast przyznać się do błędu.
Dochodu może nie być, a przychd tak. Wg Twojej teorii wtedy nie trzeba składać PITA.
Ale nie brnijmy już dalej w potyczki dot. "definicji".
Każdy może się pomylić.
Dochodu może nie być, a przychd tak. Wg Twojej teorii wtedy nie trzeba składać PITA.
Ale nie brnijmy już dalej w potyczki dot. "definicji".
Każdy może się pomylić.
wla.gle pisze :
---> w sensie ogólnego dochodu, a nie kwoty przychodu jako kwoty autoryzacyjnej - wtedy jest "przychód".
Czego się czepiasz - przecież wyjaśniłem.... jeśli to jest błąd to go popełniłem i się przyznaję.
Natomiast wypada być trochę bardziej uprzejmym ..........
---> w sensie ogólnego dochodu, a nie kwoty przychodu jako kwoty autoryzacyjnej - wtedy jest "przychód".
Czego się czepiasz - przecież wyjaśniłem.... jeśli to jest błąd to go popełniłem i się przyznaję.
Natomiast wypada być trochę bardziej uprzejmym ..........