Kiedy będzie opublikowana...
Re: Kiedy będzie opublikowana...
Otóż właśnie to ... doświadczenie podpowiada aby się nie śpieszyć zbytnio.
Czy będzie możliwość wysłania załącznika NIP-3 poprzez e-deklaracje (bez podpisu kwalifikowanego)? Czy dalej trzeba wydrukować i pocztą wysłać
Tylko NIP-3 "aktualizacja" jest możliwa w ogóle do wysłania. Jeśli starczy mi sił i zapału to dodam ten formularz, ale już po opublikowaniu programu ze wszystkimi zeznaniami.
Tak, wersji z PIT-28. Jest obecnie testowana.
ja tez czekam na aplikacje, nie chce mi sie juz grzebac w innych programach bo ten znam chyba od 2001 :) i ufam ze dobrze liczy (choc i takzawsze dla pewnosci zawsze sprawdzam 'recznie'); spieszy mi sie bo wyjezdzam niedlugo (reszte wypelnie pozniej) i musze zlozyc pit-28 do konca tygodnia wiec z przyjemnoscia zostane krolikiem doswiadczalnym :)
Najdalej w środę będzie z PIT-28. Nie potrzeba zostawać "królikiem doświadczalnym" :)
Witam.
Zawsze kupowałem krążek z braku internetu,i już myślałem,że przegapiłem wydanie.Jeżeli będzie można pobrać niebawem,to cierpliwie poczekam...przyzwyczajenie do programu to potęga
Zawsze kupowałem krążek z braku internetu,i już myślałem,że przegapiłem wydanie.Jeżeli będzie można pobrać niebawem,to cierpliwie poczekam...przyzwyczajenie do programu to potęga
Niezadowolony napisał(a) :
> Dlaczego tak późno będzie dostępny program PITY2010? Konkurencja wydała
> swoje programy już 3 stycznia. Skoro macie wieloletnie doświadczenie, to
> powinno iść Wam sprawniej!!!
Do Pana Niezadowolony!
Przeczytałem całą dyskusję i wydaje mi się ze pana post jest trochę nie na miejscu. Skoro nikt Panu nie zwrócił uwagi to ja czuje się w obowiązku to zrobić. Skoro dostaje Pan bardzo dobry program za darmo to nie wypada autorowi wyjeżdżać, ze konkurencja, że doświadczenie itp. - czy myśli Pan że napisać dobry program to tak " hop siup"? Proszę spróbować np w Excelu choćby zrobić namiastkę, która coś tam pododaje i pomnoży i jeszcze wydrukuje poprawnie w ramkach - zobaczy Pan czy to takie proste i ile czasu to zajmuje. Nie słyszałem bynajmniej o obowiązku używania programu Pana M.K więc droga wolna, na rynku aż się roi od "podobnych" programów - choćby od wspomnianej przez Pana, konkurencji.
Na przyszłość zalecam trochę wyrozumiałości i taktu.
Pozdrawiam twórców programu.
> Dlaczego tak późno będzie dostępny program PITY2010? Konkurencja wydała
> swoje programy już 3 stycznia. Skoro macie wieloletnie doświadczenie, to
> powinno iść Wam sprawniej!!!
Do Pana Niezadowolony!
Przeczytałem całą dyskusję i wydaje mi się ze pana post jest trochę nie na miejscu. Skoro nikt Panu nie zwrócił uwagi to ja czuje się w obowiązku to zrobić. Skoro dostaje Pan bardzo dobry program za darmo to nie wypada autorowi wyjeżdżać, ze konkurencja, że doświadczenie itp. - czy myśli Pan że napisać dobry program to tak " hop siup"? Proszę spróbować np w Excelu choćby zrobić namiastkę, która coś tam pododaje i pomnoży i jeszcze wydrukuje poprawnie w ramkach - zobaczy Pan czy to takie proste i ile czasu to zajmuje. Nie słyszałem bynajmniej o obowiązku używania programu Pana M.K więc droga wolna, na rynku aż się roi od "podobnych" programów - choćby od wspomnianej przez Pana, konkurencji.
Na przyszłość zalecam trochę wyrozumiałości i taktu.
Pozdrawiam twórców programu.
Cieszę się ze wszystkich postów tutaj, także z tych "niezadowolonych". Pokazują one że piszącym zależy właśnie na tym programie! :)))
PS. Ostatnie testy wersji z PIT-28 dobiegają końca. Potem sukcesywnie i szybko będę dodawał kolejne PIT-y. Najwięcej kłopotów na końcu sprawi mi PIT-36 ze względu na rozliczenia dochodów zagranicznych.
PS. Ostatnie testy wersji z PIT-28 dobiegają końca. Potem sukcesywnie i szybko będę dodawał kolejne PIT-y. Najwięcej kłopotów na końcu sprawi mi PIT-36 ze względu na rozliczenia dochodów zagranicznych.