PITy 2015 - do pobrania
Re: PITy 2015 - do pobrania
Wysłałam pit 37, upo jest bez problemu, ale nie wyświetla się nr wysyłki w poz. 3 pitu
Wydruk upo wewnętrznego?
upo pobiera się i drukuje bez zastrzeżeń ale zwykle po wysyłce był jeszcze nadruk numeru wysyłki na picie na pierwszej stonie w pozycji nr dokumentu.
Tak, ale interesuje mnie to jeszcze czy wydruk upo jest wewnętrzny czy poprzez acrobat readera.
wydruk wewnętrzny
pit 37. Podatnik - Małżonek rozliczający się samodzielnie któremu "brakło" podatku na pełną ulgę na dzieci wypełnia pole 132. Program twierdzi że nie i wyrzuca błąd. Powinien wyrzucać błąd do pola 133 a nie do 132.
gochak napisał(a) :
> Wysłałam pit 37, upo jest bez problemu, ale nie wyświetla się nr wysyłki w
> poz. 3 pitu
Wyświetli się.
Proszę zamknąć program i ponownie otworzyć. :)
> Wysłałam pit 37, upo jest bez problemu, ale nie wyświetla się nr wysyłki w
> poz. 3 pitu
Wyświetli się.
Proszę zamknąć program i ponownie otworzyć. :)
Dzięki za program. PIT-28 OK.
Tylko jedna uwaga do listy urzędów skarbowych.
Stargard Szczeciński od 1 stycznia jest już tylko Stargardem. Robiąc przelew podatku zauważyłam, ze mój bank (Eurobank) już zaktualizował nazwę i adres. Warto i u zaktualizować.
Pozdrawiam.
Tylko jedna uwaga do listy urzędów skarbowych.
Stargard Szczeciński od 1 stycznia jest już tylko Stargardem. Robiąc przelew podatku zauważyłam, ze mój bank (Eurobank) już zaktualizował nazwę i adres. Warto i u zaktualizować.
Pozdrawiam.
Janusz M. napisał(a) :
> gochak napisał(a) :
> > Wysłałam pit 37, upo jest bez problemu, ale nie wyświetla się nr wysyłki w
> > poz. 3 pitu
>
> Wyświetli się.
> Proszę zamknąć program i ponownie otworzyć. :)
Mam to samo. Wysłałem właśnie Pit37, z małżonkiem, UPO wydrukowałem, ale nie ma na pierwszej stronie pitu numeru. Sprawdziłem w pit2014, tam jest. Program kilka razy uruchamiałem, dalej to samo. W sumie w niczym to nie przeszkadza, ale chyba to jednak błąd.
> gochak napisał(a) :
> > Wysłałam pit 37, upo jest bez problemu, ale nie wyświetla się nr wysyłki w
> > poz. 3 pitu
>
> Wyświetli się.
> Proszę zamknąć program i ponownie otworzyć. :)
Mam to samo. Wysłałem właśnie Pit37, z małżonkiem, UPO wydrukowałem, ale nie ma na pierwszej stronie pitu numeru. Sprawdziłem w pit2014, tam jest. Program kilka razy uruchamiałem, dalej to samo. W sumie w niczym to nie przeszkadza, ale chyba to jednak błąd.
Powyższe problemy poprawiłem. Dzisiaj powinna być dostępna aktualizacja programu.