Nie podoba mi sie nowa wersja programu, dlaczego ta zmiana???
-
Re: Nie podoba mi sie nowa wersja programu, dlaczego ta zmiana???
Faktycznie. Dobrze ukryty. Kto używał prawego klawisza do pól (albo skrótu klawiszowego), ten jest przyzwyczajony, więc pewnie znalazł. W poprzedniej wersji był widoczny od razu...
Niemniej jednak -- wycofuję tamte narzekania :-) ALE: przewijanie myszką mi nie działa...
Niemniej jednak -- wycofuję tamte narzekania :-) ALE: przewijanie myszką mi nie działa...
Przewijanie w sumatorze?
-
Panie Marcinie spieszę z informacjami, gdyż jestem po aktualizacji 3.2020.8.1 i próbowałem wydrukować PIT-36 z załącznikiem ZG który nie mogłem wydrukować we wcześniejszych wersjach.
Teraz wygląda to tak że coś się ruszyło, bo błąd drukowania wywala na 9 czasem na 10 stronie, nawet na 11 stronie, a nie zaraz na początku.
Do PDF tworzy plik do strony 6 , później puste kartki (w sumie w pliku mam 11 tylko 6 z grafiką reszta pusta)
Wyskoczył nowy błąd : "Wystąpił błąd podczas drukowania: System Error. Code: 8. Za mało zasobów pamięci, aby można było przetworzyć to polecenie".
Teraz wygląda to tak że coś się ruszyło, bo błąd drukowania wywala na 9 czasem na 10 stronie, nawet na 11 stronie, a nie zaraz na początku.
Do PDF tworzy plik do strony 6 , później puste kartki (w sumie w pliku mam 11 tylko 6 z grafiką reszta pusta)
Wyskoczył nowy błąd : "Wystąpił błąd podczas drukowania: System Error. Code: 8. Za mało zasobów pamięci, aby można było przetworzyć to polecenie".
No to jest już coś! Tak podejrzewałem że to chodzi o zasoby. Ile RAM jest w komputerze?? 2GB?
Pousuwałem, poprzesuwałem trochę pamięciożerców. Wersja .8.2 czeka na sprawdzenie. Dziękuję.
-
Nie, nie nie aż tak mało nie :) 4Gb mam na Windows Home Edition, to chyba i tak max więcej HE nie pociągnie z tego co pamiętam.
Edit 22: 50 Aktualizacja 8.2
Mamy to :) Pit wydrukowany bez błędu:) Wielkie dzięki :)
Edit 22: 50 Aktualizacja 8.2
Mamy to :) Pit wydrukowany bez błędu:) Wielkie dzięki :)
Cieszę się niezmiernie!
Dokładnie, niefajna ta wersja, mało czytelna, zmiany po to, żeby były zmiany, mała czcionka
Proponuję poszukać tego co fajne :)
Jest wiele rzeczy, których nie było w starym programie.