Kiedy będzie opublikowana...
Re: Kiedy będzie opublikowana...
Czy doczekamy się kiedyś wersji portable? Byłoby szalenie użyteczne dla wszystkich bez "admina" (czyli ludzi pracy...).
Czyli bez instalowania?
Pliki po rozpakowaniu (po instalacji) można przenieść np. na pendrive i powinno działać na innym komputerze ... ale nie sprawdzałem!
Pliki po rozpakowaniu (po instalacji) można przenieść np. na pendrive i powinno działać na innym komputerze ... ale nie sprawdzałem!
Ale dodam, że program tak uruchomiony tez naśmieci w rejestrach.
Piszę też zupełnie od nowa program do formularzy. Pomyślę o wersji "portable".
Piszę też zupełnie od nowa program do formularzy. Pomyślę o wersji "portable".
Panie Marcinie, a ja Pana nie będę poganiać, tylko chcę napisać, że program jest super :)))
Monika
Monika
@M - dziękuję!
@sxxx - która wersja: ta "zupełnie nowa" czy ta "zwykła". Ta "zupełnie nowa" w rozliczeniach za 2011 rok.
@sxxx - która wersja: ta "zupełnie nowa" czy ta "zwykła". Ta "zupełnie nowa" w rozliczeniach za 2011 rok.
PITy 2010 z rozliczeniami za 2010 rok - sam PIT-28 do tygodnia, wszystko do 3 tygodni.
A może wersja testowa?
Użytkownik ma świadomość na czym pracuje.
Prawda jest taka że większość forumowiczów ma na głowie wszystkich znajomych i rodzinę (w okresie rozliczeniowym, potem kontakt się urywa) a wszystkie inne programy niby darmowe mają wbite na sztywno własne OPP.
Więc ratuj na Panie!!!
Użytkownik ma świadomość na czym pracuje.
Prawda jest taka że większość forumowiczów ma na głowie wszystkich znajomych i rodzinę (w okresie rozliczeniowym, potem kontakt się urywa) a wszystkie inne programy niby darmowe mają wbite na sztywno własne OPP.
Więc ratuj na Panie!!!
Rzeczpospolita już wydała program na początku stycznia. Czy ten program będzie z wysyłką zeznań do systemu e-deklaracje? czy można będzie podawać pesel zamiast nip przy rozliczeniach bo już wyszło rozporządzenie.