Zapisywanie zeznań w innym roku
Re: Zapisywanie zeznań w innym roku
Mam bardzo podobny problem.
Dziś rano pobrałam nową wersję programu by móc już wysyłać PIT-16A, ale po wysłaniu PITy przenoszą się do karegorii "za rok: 2018". Nawet bez wysyłania, miałam wczeniej utworzoną deklarację, w której po kliknięciu, w pierwszym wierszu było "Rok rozliczenia: 2019". Otworzyłam ją i zapisałam już po aktualizacji i zmieniło się na "Rok rozliczenia: 2018".
Dziś rano pobrałam nową wersję programu by móc już wysyłać PIT-16A, ale po wysłaniu PITy przenoszą się do karegorii "za rok: 2018". Nawet bez wysyłania, miałam wczeniej utworzoną deklarację, w której po kliknięciu, w pierwszym wierszu było "Rok rozliczenia: 2019". Otworzyłam ją i zapisałam już po aktualizacji i zmieniło się na "Rok rozliczenia: 2018".
Już namierzyłem miejsce błędu. Będzie aktualizacja programu.
Poprawione i jest aktualizacja.
Czy pobranie i wgranie samej nowej wersji zmienia widoki, czy coś trzeba robić z tymi zapisanymi błędnie deklaracjami?
Otwarcie programu powinno przywrócić poprawny rok.
Trzeba otworzyć i zapisać każdą deklaracje ale wracają do 2019 roku :D Dziękuję za aktualizację i szybką reakcję!
Hmmm.. Przy starcie powinno samo się przenumerować na 2019.
To są same PIT28 czy jest inne?
To są same PIT28 czy jest inne?
Proszę nie klikać. Już widzę że nie przemienia sam i patrzę co znowu. Będzie poprawka.
Najnowsza wersja sama przemienia rok dla zeznań z PIT-28, PIT-28S, PIT-16A, PIT-19A, PIT-36L i PIT36-LS.