Wysyłka zeznań z danymi importowanymi z PITY 2012

Ares

Re: Wysyłka zeznań z danymi importowanymi z PITY 2012

Post autor: Ares »

M.K. napisał(a) :

> Zrobiłem. Aktualizacja jest do pobrania.
Super, że jest ta opcja ale gdyby przy wciśnięciu "szukaj" otwierało się okno takie jak przy imporcie danych z 2012, by można było wyfiltrować zeznanie, zamiast standardowego okna windows, gdzie najpierw trzeba wyszukać folderu z zeznaniami a później odszukać właściwe, co przy kilkuset zapisanych zeznań jest uciążliwe. Wprawdzie jest opcja 'szukaj' ale okno wyszukiwania programu PITY jest bardziej przejrzyste.

adaM

Post autor: adaM »

Dziękujemy Panie Marcinie!
Niestety zawsze znajdą się nie do końca zadowoleni

M.K.

Post autor: M.K. »

Ale spróbuję zrobić gdy tylko znajdę czas :)

Ares

Post autor: Ares »

adaM napisał(a) :
> Dziękujemy Panie Marcinie!
> Niestety zawsze znajdą się nie do końca zadowoleni
Nie jestem niezadowolony (korzystam z programów P.Marcina od 1997r) i również dziękuję Panu Marcinowi za ciągłe udoskonalanie programów i wiem ile to wysiłku kosztuje, dlatego nie naciskam na zmiany lecz sugeruję ułatwienia dla uzytkowników (i utrudnienia dla autora:) ). Wiem, że Pan Marcin uważnie czyta wszystkie uwagi użytkowników prezentowane forum i stara się wszystkich zadowolić (co jest b.trudne a wręcz niemożliwe) i dlatego ten program jest tak dobry i bije konkurencję na głowę.
Tak więc myślę, że takie 'marudzenie' użytkowników nie przeszkadza autorowi a wręcz pomaga w ulepszaniu swoich produktów.

adaM

Post autor: adaM »

Ares napisał(a) :
> adaM napisał(a) :
> > Dziękujemy Panie Marcinie!
> > Niestety zawsze znajdą się nie do końca zadowoleni
> Nie jestem niezadowolony (korzystam z programów P.Marcina od 1997r) i również
> dziękuję Panu Marcinowi za ciągłe udoskonalanie programów i wiem ile to wysiłku
> kosztuje, dlatego nie naciskam na zmiany lecz sugeruję ułatwienia dla uzytkowników (i
> utrudnienia dla autora:) ). Wiem, że Pan Marcin uważnie czyta wszystkie uwagi
> użytkowników prezentowane forum i stara się wszystkich zadowolić (co jest b.trudne a
> wręcz niemożliwe) i dlatego ten program jest tak dobry i bije konkurencję na głowę.
> Tak więc myślę, że takie 'marudzenie' użytkowników nie przeszkadza autorowi a wręcz
> pomaga w ulepszaniu swoich produktów.

Źle mnie zrozumiałeś, nie o Ciebie chodziło

Zablokowany