Problemy z wydrukiem deklaracji
Problemy z wydrukiem deklaracji
Ostatnio, chyba po ostatniej aktualizacji, drukując zeznanie PIT37 z załącznikiem PIT O, i UPL, na drukarce, która drukuje dwustronnie program drukuje na 6 stronie PIT37 pierwszą stronę PIT O, a na ostatniej stronie PIT O jest nadrukowany UPL. Przedtem druki były drukowane oddzielnie tak jak powinno być.. Może ja coś robię nie tak?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Re: Problemy z wydrukiem deklaracji
W PITy IPS, w oknie wydruku zaawansowanego jest włączona opcja "Separuj formularze"?
Oj, nie zauważyłam, że mi się to wyłączyło. Przepraszam za zawracanie głowy...
Można pobrać aktualizację PITy 2023 Asystent.
-
W jaki sposób możemy rozwiązać problem z błędnym przenoszeniem danych z PIT-11 do PIT-37?
Czy ktoś ma pomysł, dlaczego program tworzy duże pliki PDF podczas generowania deklaracji?
Jak mogę naprawić błąd "Access violation at address 2AEC5DDF in module PITYIPSDB.dll" podczas korzystania z programu do rozliczeń podatkowych?
Czy ktoś doświadczył braku wysłanych dokumentów w systemie e-urząd skarbowy i zna sposób na rozwiązanie tego problemu?
Jak mogę naprawić błąd "Access violation at address 2AEC5DDF in module PITYIPSDB.dll" podczas korzystania z programu do rozliczeń podatkowych?
Czy ktoś doświadczył braku wysłanych dokumentów w systemie e-urząd skarbowy i zna sposób na rozwiązanie tego problemu?
-
Czy to najnowsza wersja programu PITy IPS?
Program pracuje na lokalnej bazie SQLite i nie jest ona udostępniona?
Program pracuje na lokalnej bazie SQLite i nie jest ona udostępniona?
Mam problem z utworzeniem zapisanego zeznania w PDF. Rozstrzelone są kwoty(tak jakby większy format) w stosunku do deklaracji.
Mam zainstalowaną wersję 3.2023.1.9
Mam zainstalowaną wersję 3.2023.1.9
Może dzisiaj udostępnię poprawioną wersję przetestowaną w różnych konfiguracjach.
Można pobrać "PITY 2023 Asystent" np. stąd: https://www.dobry.pl/pliki/pity2023asystent.exe .
Wydruk jest poprawiony i przyśpieszony ok. 10x.
Wielkość tworzonych PDF jest różna w zależności od sposobu. Plik PDF uzyskany z wewnętrznego generatora jest ok. 3 x większy od np. "drukarek PDF" Adobe PDF albo Microsoft PDF.
Wydruk jest poprawiony i przyśpieszony ok. 10x.
Wielkość tworzonych PDF jest różna w zależności od sposobu. Plik PDF uzyskany z wewnętrznego generatora jest ok. 3 x większy od np. "drukarek PDF" Adobe PDF albo Microsoft PDF.