błąd- e-deklaracje: Oczekujące
błąd- e-deklaracje: Oczekujące
dzień dobry
w dziale E-Deklaracje: Oczekujące -program nie pokazuje małżonków którzy oczekują na potwierdzenie wysyłki gdy podatnik został już potwierdzony!
EDIT: błąd występuje również w zestawach bez małżonka jeśli któryś z pitów już ma kod 200 a pozostałe pity z zestawu czekają na potwierdzenie.
należy robić własne notatki aby tych małżonków potwierdzić czy się przetworzyli. Prosimy o poprawę programu.
w dziale E-Deklaracje: Oczekujące -program nie pokazuje małżonków którzy oczekują na potwierdzenie wysyłki gdy podatnik został już potwierdzony!
EDIT: błąd występuje również w zestawach bez małżonka jeśli któryś z pitów już ma kod 200 a pozostałe pity z zestawu czekają na potwierdzenie.
należy robić własne notatki aby tych małżonków potwierdzić czy się przetworzyli. Prosimy o poprawę programu.
Re: błąd- e-deklaracje: Oczekujące
ja od półtorej godziny mam 301 i czekam i tak już 2 pit dziś wieczorem, znajoma ma to samo
Mam podobnie.
Pity 2021 Asystent (Fundacja Nasza Szkoła + IPS Przedsiębiorstwo Informatyczne Marcin Konopka)
Dokument przetwarzany i ciągle status 301. Ponowne sprawdzenie statusu i to samo.
Po zrestartowaniu programu, otwarciu rozliczenia i wciśnięciu wyślij od razu przechodzi do okna statusu, ale ciągle ponowne sprawdzenie ciągle daje wynik - 301. Od pół godziny to samo.
Zapisałam ID więc sprawdzę jutro rano.
Pity 2021 Asystent (Fundacja Nasza Szkoła + IPS Przedsiębiorstwo Informatyczne Marcin Konopka)
Dokument przetwarzany i ciągle status 301. Ponowne sprawdzenie statusu i to samo.
Po zrestartowaniu programu, otwarciu rozliczenia i wciśnięciu wyślij od razu przechodzi do okna statusu, ale ciągle ponowne sprawdzenie ciągle daje wynik - 301. Od pół godziny to samo.
Zapisałam ID więc sprawdzę jutro rano.
a po co zapis? wchodzisz w WYŚLIJ i masz "?" obok daty wysyłki i klikasz "sprawdź ponownie status"
Mam to samo ciągle 301
Potwierdzam.Ten sam problem.Pytanie czy to po stronie MF czy bardziej programu.Czekamy.
po wczorajszej aktualizacji programu oczekiwanie na weryfikację ponad 12 godzin. To chyba jest cos nie tak?. cały czas status 301, a jak wysyłam zeznanie z mojego programu księgowego przetwarza się od razu.
poczekajmy aż p. Marcin się ogarnie po nocy, na spokojnie do 2.05 spoooooooro czasu ;)
I jak teraz? Jest już 200?
na nowym pit działa w domu sprawdzę ten wczorajszy
edyta. domowe też poszły
edyta. domowe też poszły