1% OPP

Ares

1% OPP

Post autor: Ares »

Kończy się kolejny okres składania zeznań rocznych, z każdego w którym wystąpił podatek należny przekazywaliśmy 1% na OPP. Mamy w bazie ok 1,5tys. zeznań za 2014. Jestem ciekaw ile łącznie zostało przekazane na rzecz OPP oraz na kwoty na poszczególne OPP. Stąd pytanie/prośba do P.Marcina czy dałoby się wprowadzić taką funkcjonalność w programie, lub jakiś prosty zewnętrzny program, który by 'wyciągnął' z każdego zeznania wartości z pól: nr KRS, Kwota 1% oraz cel szczegółowy i zapisał je np w pliku *.csv by można go było wczytać do excela. Chętnie bym się podzielił informacjami ile udało nam się przekazać na OPP i na jakie organizacje.

M.K.

Re: 1% OPP

Post autor: M.K. »

Też bym chętnie poznał takie zestawienie. Muszę jednak nadrobić zaległości w programowaniu koniecznych programów. Tak więc nie mogę.

Ares

Post autor: Ares »

Wielka szkoda :( trudno. Wiem, że są pilniejsze sprawy. Sam z niecierpliwością czekam na finalną wersję Druki IPS PRO z pełną obsługą kartotek podatników i importu danych z Biura Rach IPS..... a jeśli już o tym, to kiedy można się spodziewać przesiadki z 16bit w drukach IPS?

M.K.

Post autor: M.K. »

No właśnie... Wszystko uległo spowolnieniu bo miałem wypadek. Pracuję już w domu. Teraz kończę nowy mechanizm dla pit-ów rocznych aby nie było opóźnień na początku roku. Także pity roczne będą mogły być "w środku" Druków. Połączenie z kartotekami następne. Tutaj jeszcze nie mam do końca pomysłu jak to najlepiej zrobić. Chciałbym dać użytkownikowi dodatkowe możliwości definiowania własnych powiązań.
Staram się!

Zablokowany