Panie Marcinie:
1. W oknie "O programie" jest taka linijka: 'PITy2014NG.exe: 1.6.2.xx z dnia: (tutaj podana data)'.
Owa 'data' jest datą instalacji danej wersji programu na komputerze, a powinna być chyba datą "wyprodukowania" przez Pana danej wersji programu.
2. Kilka dni temu zainstalowałem wersję 1...36 na wersję 1...15. W katalogu z programem pojawił nieznany mi plik o nazwie "is-PFIM0.tmp" o pojemności 0 bajtów. Do czego służy ów plik? Co mogę
z nim zrobić? Usunąć?
Pozdrawiam.
Data i nieznany plik.
Re: Data i nieznany plik.
Odpowiem na 1 pytanie za P. Marcina: ta data jest datą "wyprodukowania" programu a nie datą instalacji na komputerze.
Oj, 'snykwa', być może u Ciebie tak nie jest.
Ale u mnie jest tak, jak piszę, a piszę tak, jak jest u mnie.
Wersję 1...36 pobrałem kilka dni po "wyprodukowaniu", a zainstalowałem jeszcze później. I ta data w oknie "O programie" była datą zainstalowania programu na moim komputerze.
A czy Pan Marcin robił jakieś poprawki do wersji 1...37 w dniu 25 kwietnia?
Bo w oknie owym mam taką datę. Datę, w której to dniu zainstalowałem sobie ową wersję 1...37 na komputerze. W "Historia aktualizacji" przy wersji tej jest 21 kwietnia.
Pozdrawiam.
Ale u mnie jest tak, jak piszę, a piszę tak, jak jest u mnie.
Wersję 1...36 pobrałem kilka dni po "wyprodukowaniu", a zainstalowałem jeszcze później. I ta data w oknie "O programie" była datą zainstalowania programu na moim komputerze.
A czy Pan Marcin robił jakieś poprawki do wersji 1...37 w dniu 25 kwietnia?
Bo w oknie owym mam taką datę. Datę, w której to dniu zainstalowałem sobie ową wersję 1...37 na komputerze. W "Historia aktualizacji" przy wersji tej jest 21 kwietnia.
Pozdrawiam.
Czarek sprawdzałem na 2 kompach.
Dzisiaj jeszcze na jednym takim starym zainstalowałem najnowszą wersję 1.6.2.37 bo miałem poprzednią . Po zainstalowaniu jest data 21.04.2015 a więc nie dzisiejsza ani 25.04.2015. Tak jest u mnie.
Nie wiem dlaczego u Ciebie są takie daty.
Dzisiaj jeszcze na jednym takim starym zainstalowałem najnowszą wersję 1.6.2.37 bo miałem poprzednią . Po zainstalowaniu jest data 21.04.2015 a więc nie dzisiejsza ani 25.04.2015. Tak jest u mnie.
Nie wiem dlaczego u Ciebie są takie daty.
Dziękuję, 'snykwa', za sprawdzenie i napisanie.
A ja dosłownie przed chwileczką zainstalowałem wersję 1...37 na drugim swoim komputerze.
I data w oknie "O programie" jest dzisiejsza, tj.: 26.04.2015.
Może uda mi się znaleźć przyczynę. Jak znajdę, to napiszę.
Pozdrawiam.
A ja dosłownie przed chwileczką zainstalowałem wersję 1...37 na drugim swoim komputerze.
I data w oknie "O programie" jest dzisiejsza, tj.: 26.04.2015.
Może uda mi się znaleźć przyczynę. Jak znajdę, to napiszę.
Pozdrawiam.
Oczywiście jeśli dobrze zrozumiałem>pomoc > o programie > o programie.
Jeśli odkryjesz przyczynę - napisz.
Jeśli odkryjesz przyczynę - napisz.
Dobrze zrozumiałeś, 'snykwa'.
A jak nic nie napiszę, to będzie to znaczyło, że przyczyny nie znalazłem.
Pozdrawiam.
A jak nic nie napiszę, to będzie to znaczyło, że przyczyny nie znalazłem.
Pozdrawiam.