błąd 414
błąd 414
kurde nie moge od paru dni wysłac żadnego Pita!!!
Ciąghle wyskakuje mi błąd 414 . Mam nawet kopie pitów z urzedów skarbowych - wszystkie dane się zgadzają i niestety ciągle mam błąd 414.
Czy można prosić jak widzę o usunięcie awarii????
Ciąghle wyskakuje mi błąd 414 . Mam nawet kopie pitów z urzedów skarbowych - wszystkie dane się zgadzają i niestety ciągle mam błąd 414.
Czy można prosić jak widzę o usunięcie awarii????
Re: błąd 414
aktualna wersja programu? jeżeli masz tez pocztę podatkową to czy ona tez aktualna?
witam.
Tak ,dziękuję. Poprawiłam tą pocztę.
Natomiast mam teraz problem, że nie zapisuje mi się numer UPO na deklaracji? Wczesniej się zapisywał.
Tak ,dziękuję. Poprawiłam tą pocztę.
Natomiast mam teraz problem, że nie zapisuje mi się numer UPO na deklaracji? Wczesniej się zapisywał.
acha i jeszcze zapomniałam o jednym, jak sobie odrazu nie skopiuje tego numeru UPO to poźniej go nigdzie nie widzę, jak wchodzę na tego wysłanego już Pita.
Kurcze nigdy przez tyle lat nie miałam problemu z tym programem a teraz co rusz to mam gdzieś błąd :(
Kurcze nigdy przez tyle lat nie miałam problemu z tym programem a teraz co rusz to mam gdzieś błąd :(
Przyznam, że masz jakieś dziwne problemy. Jak chcesz pobrać UPO to naciskasz przycisk "wysyłanie zeznania" i w tabelce na dole masz możliwość pobrania UPO. Wysyłałem raz rozliczenie tym programem ( od paru lat używam e-deklaracji i przyzwyczaiłem się) i nie miałem żadnych problemów a nie mam nawet zainstalowanej poczty podatkowej
tak jak pisałam wczesniej, od paru lat uzywam tego programu i nie miałam z tym problemu do teraz.
Tak jak piszesz, zawsze tak robiłam ,i pobierałam sobie UPO a teraz nie dośc ze nie zapisuje mi numeru na deklaracji to jeszcze jak chce jeszcze raz go wysłać , to nie ma sladu wysyłki.
Tak jak piszesz, zawsze tak robiłam ,i pobierałam sobie UPO a teraz nie dośc ze nie zapisuje mi numeru na deklaracji to jeszcze jak chce jeszcze raz go wysłać , to nie ma sladu wysyłki.
To nie wiem, trzeba by poczekać na reakcję p. Marcina może on wie gdzie "jest pies pogrzebany".
Witam.
Przepraszam, ale chcę zapytać:
- na jakim systemie masz zainstalowany program PITy2013NG?
- w jakiej wersji językowej jest ów system?
- na jakiej/jakim partycji/dysku (C, D, E, itd.) jest zainstalowany program?
- czy próbowano nie aktualizować do nowszej wersji, lecz pobrać i instalować nową wersję na starą?
Na moim Win 7 Prof. PL program PITy2013NG pracuje dobrze, tylko że jest to wersja 1.5.3.19.
Ewentualnie można byłoby odinstalować program (przedtem robiąc kopię dokumentów), usunąć odpowiednie gałęzie/wpisy z rejestru systemu, i ponownie zainstalować program PITy.
To na razie tyle.
Pozdrawiam.
Przepraszam, ale chcę zapytać:
- na jakim systemie masz zainstalowany program PITy2013NG?
- w jakiej wersji językowej jest ów system?
- na jakiej/jakim partycji/dysku (C, D, E, itd.) jest zainstalowany program?
- czy próbowano nie aktualizować do nowszej wersji, lecz pobrać i instalować nową wersję na starą?
Na moim Win 7 Prof. PL program PITy2013NG pracuje dobrze, tylko że jest to wersja 1.5.3.19.
Ewentualnie można byłoby odinstalować program (przedtem robiąc kopię dokumentów), usunąć odpowiednie gałęzie/wpisy z rejestru systemu, i ponownie zainstalować program PITy.
To na razie tyle.
Pozdrawiam.