podziękowania dla twórcy(ów) programu
podziękowania dla twórcy(ów) programu
Panie Marcinie:
Używam Waszego programu od 2002 roku, czyli to już 11lat.
W tym roku w oczekiwaniu na swój PIT40A przetestowałem kilka innych programów (w sumie 5 szt.).
Niestety nie dorównały Waszemu. No może jeden byłby godny uwagi, ale pozostałem wierny Waszemu.
Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałem z opcji wysyłki elektronicznej.
Przesyłka, sprawdzenie i potwierdzenie UPO w 5 minut.
Rewelacja - tak jak i Wasz program.
Jeszcze raz dziękuje.
Używam Waszego programu od 2002 roku, czyli to już 11lat.
W tym roku w oczekiwaniu na swój PIT40A przetestowałem kilka innych programów (w sumie 5 szt.).
Niestety nie dorównały Waszemu. No może jeden byłby godny uwagi, ale pozostałem wierny Waszemu.
Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałem z opcji wysyłki elektronicznej.
Przesyłka, sprawdzenie i potwierdzenie UPO w 5 minut.
Rewelacja - tak jak i Wasz program.
Jeszcze raz dziękuje.
Re: podziękowania dla twórcy(ów) programu
To sprawdzone!!! Najlepszy program i forum. Prawdziwi, życzliwi doradcy z AUTOREM na czele
Potwierdzam w całości wypowiedzi poprzedników.
Ja najbardziej cenię / oprócz wszystkich innych zalet/ to, że mogę pliki zapisać gdzie chcę.
Ponadto można go zainstalować na pamięci flash i idąc do znajomego jest gotowy do użytku, trzeba tylko podać ścieżkę dostępu do programu - jest super.
AHOJ!.
Ja najbardziej cenię / oprócz wszystkich innych zalet/ to, że mogę pliki zapisać gdzie chcę.
Ponadto można go zainstalować na pamięci flash i idąc do znajomego jest gotowy do użytku, trzeba tylko podać ścieżkę dostępu do programu - jest super.
AHOJ!.
Cieszę się i dziękuję.
Ja równiez dziękuję :)
Jak zwykle jesteście niezawodni.
Do zobaczenia :***
Jak zwykle jesteście niezawodni.
Do zobaczenia :***
Serdeczne podziekowania rowniez ode mnie oraz rozliczonych przeze mnie rodzin z pomoca Panskiego programu...
ma Pan na sumieniu "kawal" naszych podatkow, ktore w innym przypadku (z lenistwa lub sklerozy) zasililyby budzet zamist trafic do fundacji :)
Z.
ma Pan na sumieniu "kawal" naszych podatkow, ktore w innym przypadku (z lenistwa lub sklerozy) zasililyby budzet zamist trafic do fundacji :)
Z.
wla.gle napisał(a) :
>
> Ponadto można go zainstalować na pamięci flash i idąc do znajomego jest
> gotowy do użytku, trzeba tylko podać ścieżkę dostępu do programu - jest
> super.
> AHOJ!.
z tego technicznego tekstu zrozumiałam tylko AHOJ!
:))))))))))))))))))))))))))))))
>
> Ponadto można go zainstalować na pamięci flash i idąc do znajomego jest
> gotowy do użytku, trzeba tylko podać ścieżkę dostępu do programu - jest
> super.
> AHOJ!.
z tego technicznego tekstu zrozumiałam tylko AHOJ!
:))))))))))))))))))))))))))))))
Co prawda do godziny zero pozostało jakieś 28 minut, ale już teraz dziękuję wszystkim za tegoroczne forumowanie/podpowiadanie/dogadywanie/żartowanie/wytrwanie oraz inne "anie".
Dziękuję Panu Marcinowi (po raz kolejny) za trud i chęci, a wszystkim współodpowiadaczom za towarzystwo.
Do zobaczenia/poczytania za 8 m-cy
To krócej niż ciąża - zleci:)))
Życzę udanych urlopów, Dnia Dziecka, Matki, Ojca, Andrzejek, Świąt, Sylwestra, a po drodze imienin, urodzin i co tam jeszcze macie
:)
Dziękuję Panu Marcinowi (po raz kolejny) za trud i chęci, a wszystkim współodpowiadaczom za towarzystwo.
Do zobaczenia/poczytania za 8 m-cy
To krócej niż ciąża - zleci:)))
Życzę udanych urlopów, Dnia Dziecka, Matki, Ojca, Andrzejek, Świąt, Sylwestra, a po drodze imienin, urodzin i co tam jeszcze macie
:)
Co prawda to prawda, było miło, jak zawsze na tutejszym forum :)
I ja dziękuję za towarzystwo i aktywność pytających, dzięki którym możemy się tu produkować.
Panu Marcinowi życzę wszystkiego co najlepsze, bo i program ponoć jest najlepszy /tak piszą w necie/.
Drogiej Marbarce również życzę tego samego
a wszystkich serdecznie pozdrawiam
do poklikania :))
I ja dziękuję za towarzystwo i aktywność pytających, dzięki którym możemy się tu produkować.
Panu Marcinowi życzę wszystkiego co najlepsze, bo i program ponoć jest najlepszy /tak piszą w necie/.
Drogiej Marbarce również życzę tego samego
a wszystkich serdecznie pozdrawiam
do poklikania :))
Było miło ale się skończyło ;)
Ja również dziękuję Panu Marcinowy za świetną robotę i życzę wszystkim jak najmniej kontroli skarbowych ;)
Dziękuje również za ogromną wiedzę aktywnych forumowiczów (uścisk dłoni) i forumowiczek (błuzi w policzek ;* ) którzy zawsze potrafili znaleźć światełko w tunelu dla potrzebujących i zagubionych ;) Obyście rozświetlali nam drogę do fiskusa w przyszłym roku ;)
Na koniec jako ciekawostkę napiszę, że wczoraj o godz. 21:00 sceptycznie wysyłałem ostatniego PITa i w szoku byłem, że bramki e-deklaracji nie były przeciążone. Status 200 wskoczył od razu za pierwszym razem. Nawet nie musiałem ponawiać sprawdzenia statusu ;) Albo miałem szczęście albo informatycy ministerstwa faktycznie stanęli na wysokości zadania i w tych ostatnich newralgicznych godzinach nie dopuścili do przeciążenia systemu ;) Im również bardzo dziękuję.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Wirus
Ja również dziękuję Panu Marcinowy za świetną robotę i życzę wszystkim jak najmniej kontroli skarbowych ;)
Dziękuje również za ogromną wiedzę aktywnych forumowiczów (uścisk dłoni) i forumowiczek (błuzi w policzek ;* ) którzy zawsze potrafili znaleźć światełko w tunelu dla potrzebujących i zagubionych ;) Obyście rozświetlali nam drogę do fiskusa w przyszłym roku ;)
Na koniec jako ciekawostkę napiszę, że wczoraj o godz. 21:00 sceptycznie wysyłałem ostatniego PITa i w szoku byłem, że bramki e-deklaracji nie były przeciążone. Status 200 wskoczył od razu za pierwszym razem. Nawet nie musiałem ponawiać sprawdzenia statusu ;) Albo miałem szczęście albo informatycy ministerstwa faktycznie stanęli na wysokości zadania i w tych ostatnich newralgicznych godzinach nie dopuścili do przeciążenia systemu ;) Im również bardzo dziękuję.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Wirus