Czyszczenie danych?
Czyszczenie danych?
Wypełniając PIT37 dla obojga mylnie wpisałem (z wprowadzeniem sumatora) kwoty w pola 52, 53 i 56. Powinienem u małżonka a wpisałem podatnikowi. Wyczyściłem więc pola 52, 53 i 56 a wpisałem w pola 79, 80 i 83. Jest wszystko w porządku ale zostaje w polu 56 zero. Jak to usunąć? Mimo różnych sposobów nie daję rady:(
Re: Czyszczenie danych?
Faktycznie nie mam pomysłu jak go usunąć. ;)
Co nie zmienia faktu, że to 0 kompletnie w niczym nie przeszkadza. Nawet podczas wysyłki przez internet ta pozycja nie jest wtedy wysyłana. A pozycje niewypełnione przez podatnika US traktuje jako zerowe więc dla US problemu tutaj na pewno nie będzie ;)
Co nie zmienia faktu, że to 0 kompletnie w niczym nie przeszkadza. Nawet podczas wysyłki przez internet ta pozycja nie jest wtedy wysyłana. A pozycje niewypełnione przez podatnika US traktuje jako zerowe więc dla US problemu tutaj na pewno nie będzie ;)
Dzięki za wsparcie:)
Faktycznie jak pisałem nie jest to wielki problem. Czy jest tam zero czy nic to niby to samo ale irytuje mnie fakt, że program na trwałe zerem zaznacza rubryki których "dotykam". A może ktoś znajdzie sposób?
Pozdrawiam
Faktycznie jak pisałem nie jest to wielki problem. Czy jest tam zero czy nic to niby to samo ale irytuje mnie fakt, że program na trwałe zerem zaznacza rubryki których "dotykam". A może ktoś znajdzie sposób?
Pozdrawiam
W poz. 56 wpisz ponownie jakąkolwiek kwotę pomijając sumator. Potem ją wykasuj, używając <Backspace> lub <Delete> na klawiturze.
W poz. 56 wpisz ponownie jakąkolwiek kwotę pomijając sumator. Przejdż do innej pozycji. Potem wróć ponownie na poz. 56 i ją wykasuj, używając <Backspace> lub <Delete> na klawiturze.
Oczywiście podany sposób działa! Dziękuję, to jednak prawda co mówią "trzeba wiedzieć i wtedy to jest bardzo proste".
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam